ПСЖ постави Неймар на сергията (видео)

07:17
ПСЖ  постави Неймар на сергията (видео)

Новият спортен директор на Пари Сен Жермен Луис Кампос е потвърдил позицията на ръководството на тима спрямо плановете за суперзевзедата Неймар това лято и клубът вече е готов да продаде 30-годишния бразилец при добра оферта, твърди „Foot Mercato“.


Тъй като в ПСЖ се очакват сериозни промени с пристигането на Кампос плюс предстоящото напускане на треньора Маурисио Почетино, както и в отбора, тъй като клубът иска да облекчи ведомостта за заплатите и да се раздели с някои от скъпоплатените си играчи. По тази причина новият спортен директор вече е съставил списък с играчи, които ще бъдат продадени през този трансферен прозорец, ако пристигне подходящата оферта. Именно Неймар, който е със заплата от около 50 милиона евро на сезон, оглавява този списък, твърдят от изданието.


Катарските собственици на ПСЖ и Кампос привидно са постигнали споразумение относно продажбата на Неймар, който според информациите е разочарован от нападателя като дори е определена и цената за продажбата на бразилеца, въпреки че точната цифра все още не е известна.


Това ще бъде интересен ход от страна на ПСЖ, след като клубът прекара дълги периоди в отчаяни опити да убеди играча да остане в Париж, вместо да го остави да се върне в Барселона. Сега изглежда, че Неймар няма намерение да напуска „Парк де Пренс“, но клубът на желае точно обратното. „L’Équipe“ съобщи по-рано този месец, че дори ако Неймар остане, той може да бъде закотвен на резервната скамейка, тъй като клубът иска да подпише с Роберт Левандовски от Байерн Мюнхен, което обаче много малко вероятно.


В същото време „Diario Sport“ пише, че Неймар може да се присъедини под наем в италианския гранд Ювентус. Лично треньорът на „бианконерите“ Масимилиано Алегри е призовал ръководството на клуба да обмисли тази възможност.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация