Ман Юнайтед отказа на Грийнууд да се завърне в отбора

16:16
Ман Юнайтед отказа на Грийнууд да се завърне в отбора

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще трябва да се яви в съда, за да бъде преразгледана и почти сигурно удължена мярката му за неотклонение, която е гаранция, на фона на продължаващото разследване срещу него. Той бе задържан през януари по обвинения в изнасилване и сексуално насилие над бившата си приятелка, а впоследствие му бе повдигнато и обвинение за заплахи за убийство. Заседението на съда ще бъде проведено в четвъртък на 23 юни и почти сигурно молбата на полицията за удължаване на срока на гаранцията му ще бъде уважена. 

“Можем да потвърдим, че молбата на полицията за удължаване на гаранцията за предварително обвинение на Мейсън Грийнууд ще бъде разгледана на 23 юни 2022-а в съда в Манчестър”, оповестиха официално от полицията в града.

От Манчестър Юнайтед отстраниха Грийнууд от тима веднага, след като стана ясно за неговите провинения и арестуването му. През април “червените дяволи” отказаха предложение на нападателя да се завърне към тренировъчния процес и участие в мачовете на клуба. От “Олд Трафорд” бяха категорични, че искат да бъдат твърдо установени всички факти по случая, а от клуба категорично осъдиха всякакви форми на насилие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация