Двама от ПСЖ със свински грип, дербито с Марсилия под въпрос?

15:21
Двама от ПСЖ със свински грип, дербито с Марсилия под въпрос?
Футболистите на Пари Сент Жермен определено имат повод за притеснение. В пресата във Франция се тиражира новината, че двама от ключовите състезатели на парижани са пипнали коварната болест свински грип.

Става въпрос на бившото крило на Барселона Людовик Жули и младата надежда на страната Мамаду Сако. Те се оплакват от симптоми, които наподобяват тези на болестта, което сериозно е разтревожило щаба на ПСЖ. Все още не е ясно дали дербито между Олимпик Марсилия и Пари Сент Жермен, което по програма е утре, ще се играе. От федерацията искат да изчакат пълните изследвания на двамата играчи, след което ще се вземе решение за провеждане на двубоя.

Ако резултатите на Жули и Сако са лоши, то това по всяка вероятност ще доведе до отлагане на срещата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dente00
24.10.2009 19:33

Тъпанар да ги заместят вика..според мене си малко глупавичък *lol* Няма да се играе мача ,защото може да са заразени и други и да заразят и играчите на Марсилия сещаш ли се сега? Не е защото на Марсилия им дреме на куровете ,че некой е болен Помисли малко преди да говориш моля те..

Fabregas_boy
24.10.2009 17:37

Не защото нямат играчи няма да се проведе.А защото ако те 2-мата имат е много вероятно и цялото ПСЖ да има,следователно с мача може да заразят и ОМ а след тожа...ефекта на доминото *wink*

lubo_krika
24.10.2009 15:53

Да ги заместят бе,нали затова има и други играчи.