Стенли с цял мач и капитанската лента на Вила при равенство с Уулвс

16:39
Стенли с цял мач и капитанската лента на Вила при равенство с Уулвс
Българският национал Стилиян Петров изигра 90 минути с капитанската лента на Астън Вила в днешното гостуване на бирмингамци на Уулвърхямптън. Двата тима не успяха да се победят и завършиха при резултат 1:1.

Срещата на стадион "Молиню" нямаше много голови положения, а Стенли си партнираше в средата на терена със бившия играч на Челси Стив Сидуел. Атаката на "виляните" се водеше от Джон Карю и Гейбриъл Агбонлахор, а по-късно в игра се появи и пренебрегвания Емил Хески.

През първата част първо гостите имаха шанс да открият резултата още в 30-а секунда, когато Агбонлахор се откъсна сам срещу стража на домакините, но отправи слаб удар. Всичко по-интересно се случи през вторите 45 минути. Агбонлахор се реваншира за пропуска си в началото на мача и откри резултата в 78-а минута. Английският национал получи топка от Емил Хески, завъртя се и стреля по посока на вратата, а ударът се оказа непосилен за Уейн Хенеси - 0:1. Допуснатото попадение не смути "вълците" и само три минути по-късно те получиха правото да изпълнят дузпа. Зад топката застана централният нападател Силвен Ебанкс-Блейк и не сгреши след силен удар в средата на вратата. Така двата тима поделиха точките.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dente00
24.10.2009 19:37

Абе бащати е инвалит личи си по детето му...ти малоумен ли си бе? Капитанът на Астън Вила е инвалид?Ако е така то ти и цялото ти семейство сте недоносчета *angry* Как може да кажеш такова нещо бе смотаняк ти болен ли си или верно си роден 3-4 месеца преждевременно?Аз немога да повярвам ,че има такива пумяри който не оценяват един от малкото ни стойностни играчи *angry*

machocka
24.10.2009 16:18

Това е много добре , че Български футболист ще води отбор от класата на Астън Вила , но както винаги ние Българите сме светоизвестни с нашата завист , и вместо да се радваме за нашите момчета в чужбина , ние само им пожелаваме неуспехи и други гадории...Жалко....Не мислите ли?

cskafena
24.10.2009 15:17

Ако беше инвалид 1-щеше ли да играе в един от добрите отбори в англия 2 а щеше ли да е капитан ?? явно според теб който не вкарва секи мач няма значение от поста е инвалид ТОЙ Е КАПИТАН НА ВИЛА приателю не иши глупости

maistorinho
24.10.2009 14:25

Стига с тоя Стенли бее,по-голям инвалид от него няма!!!