Спортист не могат да ни изненадат. Ще търсим голове, не гол!

13:40
Спортист не могат да ни изненадат. Ще търсим голове, не гол!
Изпълняващият длъжността старши треньор на Левски Антони Здравков заяви, че Спортист Своге не може да изненада "сините" в двубоя между двата тима от десетия кръг на "А" група.

" Левски ще търси победата от първата до последната минута в мача срещу Своге утре. Надявам се, отборът да покаже доста по-агресивно лице в атакуващ план. Ще се опитаме да отбележим голове. Не гол, а голове. Липсва ни изявен голмайстор, иначе всичко друго в отбора е наред. Представяме се добре в мачовете си, създаваме положения, но бележи малко. Това е проблема ни. На младите футболисти в тима се дава шанс и това се вижда. Ще продължаваме да им гласуваме доверие, стига те да го оправдаят. Срещу Залцбург тези, които бяха на терена оправдаха доверието и качествата си. Някои от тях ще играят, други не. Ще влязат други хора, нормално е да се въртят нещата да има вариативност и да разполагаш с играчи, които да са способни заменят подобаващо съотборниците си", заяви Здравков.

" Левски не е отбор от 11 човека. Основната ни цел бе да се свали напрежението в съблекалнята. Футболистите трябва да знаят, че зад гърба си имат хора, които ги подкрепят. На разбора и деня преди тръгването за Залцбург единствената цел поставена пред тях бе да победят. Ако един отбор тръгва за равенство, то той няма цел, няма ръководство и излиза само да отбие номера. Ултиматум пред нас няма. В живота всичко се случва постепенно. Нормално е когато Левски играе то тима трябва да побеждава, но това не може да се случи веднага. С Гонзо съм работил като футболист, в последствие съдбата ни събра и като треньор и ръководител. С него се работи много лесно. Той е човек, който може да се оправи с футбола, просто му трябва малко време. Наблюдавах отбора на Своге, знам с какво разполагат. След като освободиха осем души не знам някои да се е върнал или да са били привличани нови играчи. Не могат да ни изненадат. Ако има изненада то тя ще е само ако ние си я направим", допълни Здравков.

Той коментира и ситуацията с контузените в "синия" лагер.

"Окото на Живко Миланов не е увредено, пострадала е само външната част. Ако отокът спадне навреме той ще влезе в игра. Дарко Тасевски има само две тренировки с топка. Не бива да рискуваме със здравето му, защото има две контузии на едно и също място. Предстоят прегледи прегледите, които ще покажат какво следва за него", добави още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_krika
24.10.2009 16:02

Е то остана и тези да неможем да ги бием.Ако пък направим равен или паднем,значи можем да се готвим за Б групата.

torres_229
24.10.2009 15:37

Добре казано ! Търсим голове ,а не гол ... *thumb_up* *thinking*

cskafena
24.10.2009 14:23

Аве незнам първенството ще стане скучно ако говеадата изпаднат така че айде давайте бийте въпреки че се съмнявам че можете да бележите
http://cskafena.mondozoo.com *thumb_up*