Дренте: Касияс е най-добрият, много пъти ни е спасявал от разгром

12:28
Дренте: Касияс е най-добрият, много пъти ни е спасявал от разгром
Бързоногият халф на Реал Мадрид Ройстън Рики Дренте смята, че Икер Касияс е най-добрият вратар в света, въпреки грешките, който допусна при загубата с 2:3 от Милан.

Стражът на "белия балет" сбърка фатално при два от головете на "росонерите" и бе подложен на жестоки критики.

"Според мен Касияс е най-добрият вратар в света в момента. Вярно е, че имаше някои несигурни изяви в мача с Милан, но това е съвсем нормално. Не трябва да се забравя, че той много пъти е спасявал Реал от разгромни и позорни загуби. Икер е просто феноменален под рамката", смята Дренте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenal4yy
11.11.2009 09:57

Касияс е добър вратар *wink* доказал са е момчето,но и да не отписваме Чех,Ван Дер Сар,Буфон,Валдез и още

ShefkaTa
24.10.2009 14:18

Факт си е, Касияс се е доказал като един от най-добрите в света все пак смятам, че Ван Дер Сар е по добър, но той е и на много повече години така че, ако касияс достигне неговата възраст и все още играе така може да го надмине, според мен е доста глупаво и нечесно да критикуваш човек(т.е. Касияс), който е спасявал даден отбор десетки хиляди пъти, никой не е безгрешен и той допуска грешки, що не го критикуват като ги спасява

lubo_krika
24.10.2009 13:13

За барса съм,но съм съгласен с него.Въпреки,че и Валдес не е никак зле.Дори смятам,че му е вече конкуренция,но и да не забравяме,че защитата на барса е доста по-добра от тази на Реал.

TigerJK
24.10.2009 13:02

ако не беше той, не 6 ами 10 на 2 щеше да стане на Ел-Класико