Почетино: Всяка седмица ме уволняват

17:49
Почетино: Всяка седмица ме уволняват

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино призова ръководството да го подкрепи. Той допълни, че е спокоен за бъдещето си, въпреки че призна, че се дразни от постоянните слухове за неговото уволнение.

“Имам още една година от договора ми, а постоянно има слухове. Всяка седмица ме уволняват, сподели Почетино. - Клубът иска да се преобрази. Президентът скоро ще обясни новия проект, но аз съм спокоен. За да стигнеш до ПСЖ, трябва да си добър треньор. След година и половина тук, се чувствам като един от най-добрите. Да водиш съблекалня с толкова много звезди е опит, от който се учиш всеки ден”.

“Бяхме много близо до това да отстраним Реал Мадрид, както бяха Челси, Сити и Ливърпул. Мисля, че бяхме по-добри, но ни липсваше завършващия удар. Ако целта е да спечелим Шампионската лига, нормално е отпадането да предизвика такава буря”, допълни аржентинецът.

Почетино заяви, че е доволен от постигнатото до този момент, но вярва, че ще има по-голям шанс да спечели Шампионската лига, ако получи възможност да гради. “Трябва да оценим шампионската титла във Франция и Купата. В Шампионската лига има много малко мачове. Има неща, които не разбирам. Бурята, след като бяхме отстранени от Реал Мадрид. Спечелихме първенството, както при Лоран Блан и Карло Анчелоти. Харесвам Сити, защото дадоха възможност на Гуардиола да гради, дадоха му време. В ПСЖ също има нужда от това”, коментира специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация