Северномакедонският капитан с нелепа шега по адрес на Венци Стефанов

18:16
Северномакедонският капитан с нелепа шега по адрес на Венци Стефанов

Днес от 19 часа България приема Северна Македония в първи мач от група C на Лигата на нациите, а напрежението около двубоя започна да се покачва.

Капитанът на националния отбор на Бивша югославска република Македония (съкратено БЮР Македония и БЮРМ) Република Северна Македония, Северна Македония или само Македония Стефан Ристовски отговори на президента на Славия Венцеслав Стефанов, който вчера заяви, че "лъвовете" са фаворити за първото място и днешният съперник няма с какво да ги изплаши.

"Емо не може да е казал сериозно, че ни е тежка групата. Направил си е майтап, бъзика ви. Как Емо ще се страхува от Македония, Гибралтар и Грузия. Сега да се съблече, ще им вкара три гола. Айде стига! 100% сме фаворити. Ако нямаш тази мисъл, ми седи си у вас, бе! Северна Македония - какви са тия? Кога станаха държава? Грузия имат израстване, ама е Грузия. Ако почнем от тях да се плашим, да закрием този спорт и да играем петанк. Стига с тези глупости! Емо Костадинов се е пошегувал с вас и сте се хванали на въдицата. Той не е страхливите", каза Стефанов.

Този коментар не се хареса на играча Динамо Загреб, който публикува в социалните мрежи колаж с хипопотам и боса на Славия, придружен с надпис "Не викай ...".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация