Започва благотворителна продажба на фланелки на Бербатов

14:13
Започва благотворителна продажба на фланелки на Бербатов
Председателят на мениджърската агенция "ЦСКА - АС 23" Емил Данчев и търговския директор на "Елмек Спорт България" АД Николай Козев обявиха, че подкрепят със свой проект фондацията на звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов.

Агенцията на Данчев е получила разрешение за продажба на фланелки на Бербатов, приходите от които ще постъпват по сметката на фондацията на Бербо. Фланелките ще бъдат разпространявани чрез фирмата "Елмек".

Цената на артикула ще е 175 лева, като се предвиждат и бонуси за първите закупили си фланелката от магазина на фирмата в ЦУМ. Първите петима ще получат и календар, които е отпечатан само в 150 екземпляра, следващите десет оригинален плакат на звездата, а всички останали картичка с автограф от Бербатов, което ще е своеобразен сертификат за оригиналност.

Агенцията на Данчев води преговори и за други артикули, освен фланелката, да бъдат включени в инициативата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
23.10.2009 18:22

Абе глупаци! Никой не иска да купувате фланелки - затова има бизнесмени, за които 175лв са ходене на кафе с "приятел милионер". Така че могат да си го позволят. А вие бъдете доволни, че Митко е добър човек, защото не всеки футболист дарява пари за бъдещето *thumb_up* Я вижте "хубавеца" Роналдо. Какви благотворителности за него? Той дава хиляди за рошавата си, мазна кифла, хиляди за фон дю тен, ама за спорта в Португалия му дреме на .... *wink*

holliwood
23.10.2009 16:10

Ама това е оргиналната фланелка на Бербо и затова струва толко и там са скъпи но за футболистите е малко *lol* защо ми е такава кво ще напрая с нея *joking*

Samityyy
23.10.2009 15:22

а тоя не е добре нестига че неможе да играе ами ще копувам фланелка с името му и то за 175лв *lol* *thumb_down* *lol*

tedino
23.10.2009 14:58

найстина скъпо е *stop* *thumb_down* С 2 ръце съм за за инициативата,ама все пак това са 175 лв,ако за Англия са нищо,то тука не са малко.

Mallorca
23.10.2009 14:17

тоэи е луд иска почти цяла эаплата эа една франелка сьс неговото име *lol*