Барселона и Милан в битка за Луис Суарес

13:07
Барселона и Милан в битка за Луис Суарес
Според каталунското издание "Ел Мундо Депортиво" европейският клубен шампион Барселона е пренасочил трансферния си мерник от бразилския нападател на Манчестър Сити Робиньо към уругвайската звезда на Аякс Луис Суарес.

Докато Робиньо се представя незадоволително за "гражданите" от началото на сезона, а и наскоро получи контузия, която ще го изкара от игра за около две седмици, то Суарес не спира да бележи. 22-годишната звезда на амстердамския гранд вкара поредното си попадение снощи в турнира Лига Европа, при домакинската победа на Аякс с 2:1 над Динамо Загреб, като се разписа от дузпа и асистира за второто попадение на своя тим. През този сезон буквално всяка атака на Аякс минава през национала на Уругвай. С блестящите си изяви нападателят си спечели и доверието на новия наставник на Аякс Мартин Йол, който му връчи капитанската лента на тима.

Към Луис Суарес сериозен интерес проявява и ръководството на италианския гранд Милан.

"Ще очакваме решението на Милан. Готови сме да изслушаме оферти от страна на италианците за Суарес. Той е чудесен млад играч, който се нуждае от развитие. Играчът сам ще реши дали да се развива в Холандия или някъде другаде", каза шефът на Аякс Ван ден Боог наскоро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
23.10.2009 21:13

liverbi1rd че ако е като ЕКССССС НАПАДАТЕЛЯ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ гошето тогава ще е голяма битката за него.

liverbi1rd
23.10.2009 19:26

мале мале тос инвалид да иде в барса *lol* тои в аякс от 3 дуспи една немои да вкара апак и само тва да е му е кусура се едно гледам го6о христов

Barca_fen112
23.10.2009 18:39

МИлан имат по-голяма нужда ,но Барса имат много по-големи шансове да го закупят *wink*

bayern_fan_vg
23.10.2009 16:59

Наистина Милан имат по голяма нужда, с него може да влезнат в топ4 в Сериа А иначе техният проблем си остава защитата.

soni_14
23.10.2009 14:43

милан имат нужда а барса нямат те да си патят че продадоха ето *thumb_up*