Стевенс четка Левски за куража да излезе с Генев и Милиев в защита

09:14
Стевенс четка Левски за куража да излезе с Генев и Милиев в защита
Наставникът на Ред Бул Залцбург Хууб Стевенс остана впечатлен от играта на младите защитници Виктор Генев и Йордан Милиев, които снощи започнаха титуляри за Левски срещу австрийския тим, съобщава "Дарик".

Опитният специалист похвали играта на "сините" и коментира, че неговият отбор сам си е направил мача труден.

"В този мач Левски бе със съвсем друг състав и не бих казал, дали са играли по-разнообразно от досега. Искам да изкажа комплиментите си към Левски, защото в центъра на защитата играха много млади футболисти. Трябва нещо да променим тактиката си в реванша, защото в този мач Левски ни противодейства добре. След мача в София ще ви кажа дали ще се класираме напред", коментира Стевенс.

"Сами си направихме мача сложен. Нашата игра беше малко хаотична и трябва за в бъдеще да играем по-спокойно, независимо дали двубоят е от вътрешното първенство или от европейските турнир. След като вкарахме първия гол, трябваше да играем по-спокойно, за да вкараме и втори. Бяхме доста припряни и в двете фази на играта", сподели треньорът на Ред Бул.

"Още преди мача знаехме, че няма да ни бъде лесно. Левски игра без таран и това допълнително ни притесни. В първите 25 минути разчитахме повече на дълги пасове и така успяхме да вкарахме. През второто полувреме Левски се ориентира добре и не можахме да вкараме втори гол. Доста често моите играчи оставаха в положение на засада, но такива бяха моите разпореждания", каза още наставникът на австрийците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация