Филип Кръстев пожелал да остане в Левски

17:37
Филип Кръстев пожелал да остане в Левски

Халфът Филип Кръстев е пожелал да остане в Левски, тъй като се чувства добре на “Герена”. Това заяви наставникът на “сините” Станимир Стоилов. От клуба са предприели действия за удължаването на наема му от белгийския Ломел.

“Ние сме направили постъпления да удължим наема на Филип Кръстев с още една година. Всичко друго е спекулация. За да направим тази стъпка, ние първо поговорихме с играча дали иска да остане при нас. Той каза, че се чувства щастлив и желанието му е да играе още за Левски. Един млад футболист, който имаше нужда от чиста футболна свобода, която получи и стигна едно добро ниво. От тук нататък чакаме решението на отбора майка. Мисля обаче, че когато един футболист е щастлив в един отбор, няма причина да го местят в друг”, каза Стоилов.

"Надявам се да запазим параметрите, които имал досега. Ако има някаква промяна в тях, мисля, че ще намерим общ език. За тези клубове не е проблем толкова финансирането, а футболистът да играе редовно, да ще се чувства щастлив и да гони високи цели. Ние отговаряме и на трите неща", обясни още Мъри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация