Гуардиола: Изиграхме фантастичен мач, отиваме в Мадрид за победа

08:17
Гуардиола: Изиграхме фантастичен мач, отиваме в Мадрид за победа

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола говори след победата с 4:3 над Реал Мадрид в първи полуфинален мач в Шампионската лига. Испанският специалист бе на мнение, че и двата отбора са изиграли фантастичен мач.


„Това беше фантастичен мач и за двата отбора. Направихме много добри неща. За съжаление допуснахме голове и не можехме да вкараме повече. Но имаме още един мач, който ни предстои след една седмица“, коментира Гуардиола.


„Изиграхме фантастичен мач срещу невероятен отбор. Моментите, в които те се надигнаха и се върнаха в мача през първото полувреме, мисля, че бяха решаващи. Обикновено сме толкова сигурни и толкова добри, те пресират много добре и силно. Всички трябва да се гордеят с представянето на Манчестър Сити. Но тук става въпрос за достигане до финала в Шампионска лига и понякога се случва във футбола. Отиваме в Мадрид, за да се опитаме да спечелим мача“, добави той.


„Отпаднахме от Шампионска лига от Тотнъм, след като Йоренте игра с ръка. Днес това е ръка на Лапорт. Това се случва. Всичко, което може да направим е да играем, както се представяме. Качеството на Реал Мадрид е такова, че те могат да накажат всяка една наша грешка.“


„Сега най-важното за нас е предстоящият мач срещу Лийдс. След това отиваме в Мадрид за победа. И двата отбора ще атакуваме от първата минута и имаме качеството да играем добър футбол. Футболът е фантастично зрелище. Поздравления за Карло и неговия отбор, тъй като те са толкова добри. В същото време сами видяхме, че имаме сили да ги победим и да се класираме за финала на Шампионска лига“, каза още Хосеп Гуардиола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация