Базел се смили над ЦСКА и би \"червените\" само с 2:0 на \"Васил Левски\"

23:54
Базел се смили над ЦСКА и би \"червените\" само с 2:0 на \"Васил Левски\"
ЦСКА бе тотално надигран и загуби с 0:2 от Базел двубоя между двата отбора от Група Е на Лига Европа.

"Армейците" изиграха слаб мач на "Васил Левски", допуснаха множество грешки в защита, а гостите пропиляха поне още 4-5 чисти голови ситуации. Футболистите на Любо Пенев не създадоха почти нищо опасно пред противниковата врата, а в играта им липсваше идея и на моменти цареше хаос.

Швейцарците започнаха по-добре мача и в 7-а минута Щрелер излезе на голова позиция, но Иван Караджов спаси удара му. В 10-а пък Йордан Тодоров получи хубав пас отдясно, но би неточно. След корнер в ответната атака обаче "червените" имаха късмет. Шут на противников футболист мина на сантиметри от страничната греда.

Двубоят се развиваше в бързо темпо с атаки и към двете врати, но Базел създаваше по-опасните положения. В 17-а минута след корнер първо Коста Янев, а след това и Тодор Янчев пробваха последователно далечни удари, но неточно. Две по-късно пък Иван Стоянов бе изведен на добра позиция след хубава контра, но се засуети и топката му бе избита.

В 20-а минута Кирил Котев сбърка фатално при извеждащ пас към Фрай, нападателят овладя и хладнокръвно реализира за 1:0 в полза на гостите. Пет по-късно след ново неразбирателство в отбраната ни Щрелер излезе на стрелкова позиция, но би над вратата.

След гола ЦСКА трудно организираше играта си, а Базел продължи да притеснява защитата на "червените". Фрай в 38-а можеше да покачи на 2:0, но пропусна.

В началото на второто полувреме Александър Бранеков замени допусналия няколко грешки преди почивката Кирил Котев. ЦСКА продължи да изпитва сериозни трудности при организацията на атаките си. В играта на "армейците" липсваше изненада, а грешните пасове преобладаваха.

В 52-а минута Карлитос стреля към Караджов, но стражът на "червените" улови. Пет по-късно пък Фрай от няколко метра би в тялото на Бранеков и пропусна поредното чисто голово положение за гостите. В 63-а минута Карлитос центрира и Фрай с глава най-после преодоля за втори път трагичната в този мач защита на ЦСКА и вратаря Караджов.

В 71-а минута Фрай изпусна нова добра възможност да направи резултата класически. Три по-късно Виданов стреля анемично към вратата на Базел и за статистиката Коломба улови една топка. В 76-а и Руи Мигел би към противниковата врата, но отново доста слабо. "Червените" изглеждаха обезверени, а в играта им нищо не се получаваше.

До края мачът се доиграваше, а швейцарците пропуснаха да направят резултата класически.

Стартови състави на двата отбора:

ЦСКА: Караджов, Виданов, И. Иванов, Котев, Минев, Янев, Янчев, Тодоров, Маркиньос, И. Стоянов, Платини

Базел: Коломба, Инкум, Абрахам, Атан, Сафари, Карлитос, Хюгел, Да Силва, Стокър,  Щрелер,  Фрай

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hitrin
23.10.2009 20:30

СКИОРИ ВИ ЗАПО4НАХА , ТРАКТОРИСТИ ВИ ДОВЪРШИХА.

Cris_7
23.10.2009 19:22

Говеда вие само недейте да говорите ,защото сте най-смешните!! Имате право да вземете точка или пък победа *lol* Видя се ,че Базел са по-добри няма спор..

tymypa
23.10.2009 17:54

базел верно се смилиха над цска като ги видяха колко са жалки решиха да не си дават зор и да се пазят за някой по стойностен мач а тук на ходешком да вкарат 2 гола *lol* прасета да не ви хвана свинския грип ?? хахах

Gucci_Mane
23.10.2009 15:34

Ей смешки ей сега и миниор ще ви натресе и ще има " *sad* да ама вас като ви биха берое" Левски тръгна вече нагоре и го показаха вчера *wink* а както казах аз дойде този момент в който вашите "бебета" ще се сринат физически и психически *joking* това сме ние сините . *angry* това сте вие червените.хлебарки такива

manunited666
23.10.2009 14:04

Бебетата на Любо ? Ахахахаха ххахахаххха хахахах...pachopz точно Лацио ограха посредствено но показаха , че имат по качествени нападатели от Левски.Лацио има 4 положения и си ги вкара 2 от който чрез индивидуални грешки а Левски има 10 положения но некадърните им нападатели пак не можаха да вкарат.Резултата не е реален защото Левски игра добре но ... нападателите са пълни дебили.А вие ако имате малко повече акъл ще си замълчите относно БАТЕ , защото БАТЕ в момента има повече точки от вас и нас и са с реални шансове за класиране.А Дебрецен са там където вие още не сте били ... в ШЛ.Ама какво ви обяснявам , вие сте заблудени чеда.Също като ЦСКА , вие сте чеда на комунизма - промити мозъци ! ЦСКА се представя добре в БГ и за това си мислите , че и в ШЛ ще влязат.А не можете да осъзнаете това което е пред очите ви , че те са слаби и го показаха срещу Базел , Рома и Фулам(третия отбор на Фулъм).

cskafena
23.10.2009 13:02

за съжеление играхме слабо но това е ЕВРОПА хора рано ни е не са се изложили просто "Бебетата на Любо" не са готови за такова напрежение тлкова отговорен мач в който трябваше да победят на всяка цена да продължат според мен след като паднем от базел там за съжеление поне ще се оттърсим и може да направим така че поне рома да отпаднат след като ги бием в БГ всичко е на психичска основа а нашите момчета я нямат още тая психика НАПРЕД АРМЕЙЦИ ----ДОГОДИНА ШАМПИОНСКА ЛИГА поне да спечелим някои евро само ЦСКА *smile* *wink*

tymypa
23.10.2009 11:57

ако бяха почнали да тичат а не само да си ходят и рома и базел щяха да бият с 5+

VeneSotirov
23.10.2009 11:52

Безобразно слаби бяхме! Защитата просто не знаеше къде се намира, особено Котев.И атаката беше безидейна, просто не знам как може такава разлика, с мача с Рома загубихме но играхме доста по-стабилно и организирано, просто нямам думи.Въпреки това не спряхме да пееме през всичките 90 минути и няма и да спрем никога.САМО ЦСКА!!!!

CSKA_BULGARIA
23.10.2009 11:49

tymypa Левски Срамят България От 3 Години БАТЕ БОРИСОВ Дебрецен Тампере Жилина

pachopz
23.10.2009 11:34

ей dente00 недей знай много и 5 можеха да ни вкарат ама можеха а каде мн знаеш и лиацио можеха да вкарат повече от 4 ама не така че по тихо *stop*

torres_229
23.10.2009 10:31

Защото вие правите същотото ,когато ние се представим по-зле от вас в Еввропа... мисля,че това е съвсем нормално вече. И такива тъпи клишета ни писнаха.. "защо пишете в нашата тема ?". Мисля ,че темите са за това - всеки да изразява мнение , било то от съперниковия отбор ,нали така ?! *smile*

stoqn90
23.10.2009 09:21

САМО НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩОТО СТАТИИТЕ ЗА ЦСКА СЕ ПИШАТ ОТ ЛЕВСКАРИ???
а левски дори и да пада все се измисля нещо хубаво и красиво, което не е истина *evil*

bacardy_breezer
23.10.2009 08:03

Ми ЦСКА определено игра по-зле от Левски вчера.Надявах се да победят или да направят поне Х , а те се изложиха.Не искам да злоратствам ,просто това е истината.

stutsi
23.10.2009 06:59

няма как да ни е по каественно първенството като тези два "ГРАНДА"" се надпреварват да купуват и уреждат мачове и като излезнат в европа какво става? а отбори които много повее заслужават да играят навън не могат да се доредят защото управата на БФС са Цигани и т.н.

ip
23.10.2009 02:35

В БГ има достатъчно таланти...1/10 от тях пробиват в големия футбол..други „таланти“ използват алтернативни методи *joking* Няма да споменавам бази, стадиони и т.н. всичко е батак..май тря се замислим и за нещата извън футбола *thinking*

manunited666
23.10.2009 02:11

Така е , това се опитвам да кажа и аз.И двата отбора са жалки и ги бият.Кофито е , че като цяло футбола ни е зле а не поотделно Левски и ЦСКА.Щом те тук са хегемони а в Европа са толкова зле , правете си изводите какво е качеството на първенството.Чесно казано А ПФГ не ме интересува вообще вече , крайно време е да се земат в ръце и да се представят достойно поне в Европа.

ip
23.10.2009 02:07

На тема Левски и ЦСКа винаги ще има спорове..и никога няма да са обективни..на тема национален отбор също ще се спори много време , но и там никой няма да ни чуе ..ние ще се плюем, а томовци и батковци ще четат и ще се смеят с гъза си..винаги сме били капацитети във всичко и най-вече във футбола..ама братлета само едно ще кажа ... СБОГОМ БГ ФУТБОЛ .....

Dente00
23.10.2009 01:54

Спорове...спорове и пак спорове,защо? ЦСКА са силни а Левски жалки така ли? Левски ще изпадне незнам си какво...е след днескашните мачове ако незнаех кой е в криза щях да кажа ,че ЦСКА са в криза *smile* Не го казвам за да се заяждам а просто е така! Нали бяхте много силни..непобедими...уникални какво стана? Базел ви съжали! Сега ще кажете е вие паднахте от Лацио с 0-4...е Базел можеше да ви тресне 0-4 без проблем. Футбола ни затъва бе хора а вие се карате за това кой е по-жалак *lol*

manunited666
23.10.2009 01:39

И това е в случай , че бройме мачовете за класиране а без тях няма никаква европа за вас.Човече трагедията е пълна.Ти си явно една лапенце което незнае даже за какво спори.Щом е ЦСКА дай да го защитавам до дупка и да не коментирам обективно.

manunited666
23.10.2009 01:37

Чакай сега малко ... три години нямат загуба ? Ми тая година са две от три мача в групите.Биха Динамо.Ама Динамо са трагедия и те в момента.Миналата година не играха в европа заради лиценза.А по миналата май беше годината с Тулуза.Аа да там поне отпаднаха с Х.Ти ми говориш сеедно играят по 10 ма4а на година и не са падали.Биха Омония Никозия май в единия мач , направиха 4 Х-са с Хайдук Кула и Тулуза но отпаднаха.После не играха 1 година а сега биха Динамо(трагедия) а само да кажа за Динамо нали си наясно , че те никога даже в историята си не са били от водещите отбори в Русия? И така , биха Динамо и сега направиха в групите равен на резервите на Фулъм и Базел и Рома ги биха на ходом.6 Х-са и 2 победа над Омония , Тулуза , Кула и Динамо.И вкрайна сметка не стигнаха никаде.А Рома си се лигави бе човек а тука Базел ги напрви смешни.Ама незнам защо спорим с такъв кон с капаци.Левскар съм ама и Левски са трагични както и ЦСКА.В момента не защитавам Левски та да ми спориш.Просто си признай очевидното бе човек.Защо спориш какъв ти е проблема не ми е ясно.Какви 3 години без загуба ... играли са 8 мача това са по 4 мача на година средно аритметично 4 отбора.

ZIZU_
23.10.2009 01:31

Какво голямо постижение ЦСКА нямат загуба в Европа 3 години защото от толкова време не са играли там.Тoва е за рекордите на Гинес *lol*

tymypa
23.10.2009 01:21

ахахахахаххах цска нямат загуба от 3 години в европа защото толкова време не бяха стъпвали там тапако хахахахахаххахахаха леле ти колко си смотан нямали загуба вика хахахахахаха хахахаха нема такъв смех ми 3 години като не сте стъпвали там как да имате загуба ? то ако нямахте загуба в европа къде са ви 3те купи на ШЛ или ЛЕ ? хахаха ебаси смешното прасе. мн жалка игра на цска срам ме е че са български отбор

hitrin
23.10.2009 01:16

я ми кажи кое му е траги4ното на ЦСКА.4е ги победи отбор който всяка година играе в Шампионската Лига ли ?.И явно си гледал друг ма4 защото ЦСКА играха много добре срещу Рома и имаха и свойте положения.И кажи ми зле ли си зле ли си ми кажи как може да кажеш 4е и ЦСКА ги бие кои ги хване.Та ЦСКА нямаха загуба в Европа пове4е от 3 години ти ми говориш кой ги хванел ги биел ахаххахах.Жалко 4е никой от тоя сайт не разбира от футбол *sad*.НЕ СТЕ МИ ИНТЕРЕСТНИ.

manunited666
23.10.2009 01:07

Абе ма ти толко ли си заслепен бе ? Не виждаш ли , че ЦСКА са също толкова слаби.Направиха Х с третия отбор на Фулъм а Рома и Базел ги бият на ходом.Те дори и голово положение не могат да направят.На Левски проблема е , че има некадърни нападатели.Но те поне правят положения идействително играят добре но нападателите са им пълни олигофрени.Толкова ли си сляп , че не го виждаш.Как може да говориш подобни глупости.И ЦСКА и Левски са слаби.Нека ЦСКА си спечели шампионата , на мене вече чесно казано тоя шампионат вообще не ми е интересен.То е ясно , че сега ще го спечели ЦСКА , догодина Левски и така все ще си се редуват.И това ше им е само шампионата.Аз съм Левскар и ми кофти и за Левски и за ЦСКА защото и двата отбора ги бият кой ги хфане.А ти си тръгнал да ми възхваляваш ЦСКА.Не ги ли гледа какво представляват ? Или говориш празни приказки защото те боли да си го кажеш.Е нема приятелче , това е истината и ЦСКА и Левски са трагедия.

tymypa
23.10.2009 00:34

жал ми е че така срамят България толкова жалка игра не бях виждал

marinov_user
23.10.2009 00:33

Чакам си аз на едно задръстване близо до Цариградско шосе и гледам къде тренират юношите на ЦСКА. Картинката е плачевна, да не кажа трагична , тема споменавана до безбожност в българската футболна общесвеност. Може и да е плачевна но е истинска и реална - знам че много хора са го казвали, но искам и аз да го кажа , пък дай боже и някой да го види и ме чуе.
Макар и да не съм фен на Левски - мисля че отбора от подуяне се справи добре - игра защитно и прилично подредено в защита, спазваще тактическите указания на така наречения "треньор" и бих казал само че недоразумението Йовов лиши синия отбор от добър турнирен резултат.
Лично за мен това вече не е липса на късмет, а симптоматично отсъствие на качства в атакуващите футболисти на синия отбор. Вижда се ясно че отбора създава сериозни голови положения, но нападателите откровенно не стават и за СКРИТА СИЛА - Мъдрево.
При ЦСКА нещата са горе долу същите - общо взето липсата на класа е очевадна и крещяща.
Любо Пенев се изказа най-точно........:
Базел ни изнесоха лекция, съсредоточаваме се върху първенството и купата на България - ПРОДЪЛЖВАМЕ ДА СЕ УЧИМ - БАВНО И СТЪПКА ПО СТЪПКА.

tymypa
23.10.2009 00:26

оле боже колко са жалки прасетата посрамиха цяла България тцтцтц за победа излизали та те не можеха топката да хванат мале мале жалка история

ip
23.10.2009 00:25

СИНЯ цвят ми е в кръвта, но за трети пореден път печеля от цска, кадем са ми *joking* Двата мача с Динамо ме позлатиха, а този ми напълни гушата за седмици напред..няма да ви казвам в кой сайт работя, че конкуренцията и без това си я бива там *wink*

durdorko
23.10.2009 00:15

абе цесекарчета ся да ви се смеем ли феновете на Левски а?Аз не мисля така като цяло нивото на бг футбола ни е такова,че и двата отбора са за смях ама това е България вече не е сила във футбола а просто един средняшки отбор в европа.И трябва да не се примиряваме с това а в следващите 5-10 дори ако трябва 15 години да си вдигнем на едно прилично ниво в европа

pafata
23.10.2009 00:10

Логичното и очакваното се случи. Добре че на Алекс Фрай нещо не му беше ден *smile*

Dente00
23.10.2009 00:07

Да найстина Гонзо изглежда тъп ама май не е толко тъп *lol* Евалата видя се,че имаме много добри младежи в Левски както и в ЦСКА разбира се и ако се разчита на тези момчета до края на сезона...другата година очаквам много в Европа и от двата отбора

Notlike
23.10.2009 00:05

ЦСКА бяха слабички. Евала на Любо Пенев, който показа, че е пич. "Бяха по-добри, показаха ни как се играе футбол. Остават три мача, но ще се концетрираме върху А група, а скромничко ще си тренираме за догодина, за да се учим да играем футбол". Евала, пич си Любо. Вярваме ти. Важно е, че с тея младите влезе. Догодина повече *thumb_up* . Малко ми стана тъпо, че пусна дърти крави като Маркиньос, но както и да е. Ще честитя тук и на Гонзо, защото пусна младите и показа, че Левски има бъдеще без Йовов и Христов *wink*

lubo_krika
23.10.2009 00:02

Изстината е,че сме пълна скръб.Очаквах повече от ЦСКА.И после се чудим защо националния отбор не върви.Пълна трагедия сме.

Dente00
23.10.2009 00:02

ЦСКА = Левски в европа? абе брато ти какво взимаш??? Барса да вика за Реал щото играели в ШЛ или пък ето пример с по-слаба футболна нация в момента Партизан да вика за Звезда щото играят за УЕФА примерно хахаха абе пич Левски си е Левски...ЦСКА си е ЦСКА никога няма да викам за ТЯХ но и никога няма да викам против тях като падат..гледам си МОЯ ОТБОР дреме ми на КУРА за ЦСКА и така трябва да е при всички а не да си коментираме противниците само а не нашите си отборчета

zidan94
23.10.2009 00:02

Чорбата за пореден път доказа че не струват нищо! *lol*

tanyo_m2
23.10.2009 00:01

абе,мен ако питаш в България изобщо трябва да няма професионален футбол.Нашите мислят само за пари-ми да станат брокери тогава,пък дано спечелят и ако губят ще губят само те *smile*

AviMC
23.10.2009 00:00

С колко гола победиха цска *wonder*

Dente00
22.10.2009 23:59

Кой ги сравнява бе...това казвам ДА НЕ СРАВНЯВАМЕ ЛАЦИО И БАЗЕЛ..ти или неможе да четеш или незнам *sick* Левски са били жалки...ще изпаднат незнам си какво а ЦСКА били най-добрите в БГ *thumb_up* Ако това е най-добрия отбор в България аз се отказвам от футбола в шибаната ни държава...А ПУБЛИКАТА НА ЦСКА като бие пее за ЦСКА като падне НЕ ПЕЕ ЗА ЦСКА а че Левски се ебе...Еми Левски не се ебе...а всеки един от играчите се ебе ако вашите са импотентни нашите не са *lol*

iksvel
22.10.2009 23:56

Никът ми показва пристрастие, но в България... В Европа Левски=ЦСКА=Черно Море=Бдин Видин...

iksvel
22.10.2009 23:53

Боже мили, просто се погледнете колко сте смешни... сравнявате дали 0-2 от Базел или 0-4 от Лацио е по-позорно, а истината е че всички червени и сини трябва да се скрият, вместо да лаят, и да признаят, че нямат отбор за Европа...

Dente00
22.10.2009 23:51

"вие с колко паднахте" ми да с 0-4 ама от Лацио не сравнявай Лацио и Базел моля те...не казвам че сте слаби или нещо такова просто футбола ни върви НАЗАД!!!Преди 3-4 години ЦСКА щеше да бие Базел А Левски нямаше да падне с 0-4 от Лацио !! А сега какво става? И ЦСКА и Левски вървят само назад

tanyo_m2
22.10.2009 23:42

честито на всички,които хванаха хубавия коефицент на Базел *thumb_up*

Takeo
22.10.2009 23:41

Lolipop нима самочувствието на футболистите на Левски е по-малко, нима не се каниха на един куп отбори, нима не се случва даден отбор да няма ден. Левски загубиха с 1-0 и сега се опитвате да го изкарате като подвиг ли. Стига глупости.. Важното е отборите да записват колкото се може повече мачове срещу силни тимове, за да компенсират слабото вътрешно първенство и да трупат опит, независимо дали се казват ЦСКА или Левски.

McGat
22.10.2009 23:39

Има нещо сбъркано в българския футбол.На всяко ниво - клубен футбол,национален отбор.Не се плюйте и не и мерете пишките - Левски и ЦСКА са еднакво слаби.Писна ми да гледам как чуждите отбори играят, а на нас все нещо ни пречи - тревата, съдията, времето...Като чета тук много от феновете са същите като играчите на отборите на които симпатизират - само лаят месеца. *beer* Наздраве!

Dororo
22.10.2009 23:34

за всички левскарчета които само мъцат ,че ЦСКА пада като домакин.Вие като домакини с колко паднахте бе нима не беше с 4:0 или се бъркам."Левски имал наи-добрите футболисти..." *lol* Всички виждаме за какво става на ?-с

Lollipopp
22.10.2009 23:14

нужно ли е да сравняваме Левски и ЦСКА ??? Левски отбора в криза , отбора когото вече 90% казват че ще изпадне в "Б" група , отбора по когото почти всеки плюе ... беше гост в мача си , един от най-добрите му играчи получи много лоша контузия и беше сменен на полувремето , отбор който имаше възможности но мал шанс или неспособност да се бележат голове ги направи губещи ... се представи много по стойностно на терен с изкуствена настилка и при дъжд ... загуби само с 1 гол ... а какво да кажем за ЦСКА - ами били в най-добрата си форма , били най-добрите в момента в бг , излизали за победа и нищо друго не ги интересувало ... домакини са и то на Националния стадион ( защото армията им не става за нищо), няма дъжд , няма нищо и какъв е резултата на полувремето падат с 1 гол и незнаят къде се намират ... това ли е представителят ни ... още преди да са излезнали на терена те вече казват че ще спечелят ... хубаво е да имат самочувствие, но ето че се намира някого когото да ги приземи ... очаквам каква свинщина ще забъркат и през 2-то полувреме *thumb_up*

Notlike
22.10.2009 23:12

ОФ пак тоя тим по-добър от другия. По какви логики съдиш за това? Макаби Хайфа им напълниха кофата и ги отказаха. Залцбург са корави кучета, ама недей така да сравняваш с Базел, които играха с отбори като Барса, Интер, Вердер и една бала европейски грандове, а битките на Залцбург са още срещу Аустрия Виена *thumb_up* Успех на ЦСКА след почивката и дано покажат класа, която имат. Дано и самочувствие да налее Любо! Хайде, ЦСКА!

Dente00
22.10.2009 23:10

Абе брато 0-1 па как гол пасив за ЦСКА...ти знаеш ли какво е ПАСИВ?!?!??! *lol* Аз съм Левскар но очаквам много повече от ЦСКА.... това което гледах с Ред Бул и това което гледам сега...имам чувството че ЦСКА е в криза не Левски *joking* Все пак Успех *beer*

Takeo
22.10.2009 23:08

biserms точно наливаш в момента. Това са злостни коментари и не представяш никакви факти. Как реши кой е с класи над другия. Класа има Базел, Ред Бул са във форма - това е разликата. Наляха пари, направиха отбор, но никога не са били класа. Не забравяй,че този отбор на ЦСКА сега се изгражда, да не говорим,че почти никой няма опит в подобни мачове. Каквото и да се случи момчетата не разочароват в момента с представянето си. Както е факт,че и Левски днес се представиха добре. Не започвайте пак да си броите победите...

blade_forever
22.10.2009 23:05

Мисля,че е време за Спас Делев да се появи на терена *wink*

carterMVP
22.10.2009 23:05

ChipeF написа:

Някой да ми обясни заглавието, ако може защото нали резултатът е 0:1 за Базел... А как така има ГОЛ ПАСИВ ЗА Ц(*КА........

брат пасив антоним на актив . ако някой води с 2:0 има 2 гола актив , ако пада 0:2 има 2гола пасив

rusnacheto
22.10.2009 22:58

ти болен ли си ?? Залцбург с класи над Базел.. е по-голям смях няма!! Залцбург падаха от израелскяи отбор с доста изразителни резултати, докато Базел смаза Рома ! Върви на преглед преди да пишеш коментари

biserms
22.10.2009 22:57

Не наливам нищо.Казвам самата истина - такава ,каквато е и никой неможе да отрече казаното.Нали чорбарите постоянно ни ебават ?Нали бяха много добри и щяха да минат групите ?Кво стана сега питам ?Май ще си останат само с кирливата точка от мача срещу 3тия отбор на Фулъм , а уж имаха големи претенции и бяха много добри.Мърши....Левски е в дълбока криза и представи страната ни по-добре днес ,а тея червени кретени кво правят ? НИЩООООО *lol*

ChipeF
22.10.2009 22:56

Някой да ми обясни заглавието, ако може защото нали резултатът е 0:1 за Базел... А как така има ГОЛ ПАСИВ ЗА Ц(*КА........ *erm*

paunQ
22.10.2009 22:55

Biserms, защо наливаш масло в огъня?

biserms
22.10.2009 22:54

Хахах после Левски бил Евроидиот .Ще ви кажа няколко неща.1во Залцбург е с класа над Базел , 2ро Левски гостуваше в Австрия ,а вие сте си на собствената кочина,3то Левски е в невероятна криза ,а вие сте в най-добрата си форма от 10 години на сам.И кво излиза ?Левски игра като равен с равен с Ред Бул ,а вие още в 20 минута омекнахте...Левски може да падна от Берое на Герена ,но ДНЕС трябваше да представи България пред Европа и го направи подобаващо ,а "еврогероите" от Чорбата кво правят ?Резилят страната.Ууууууу....

ChipeF
22.10.2009 22:52

Слаба защита и гол пасив за ЦСКА срещу Базел на почивката НЕЩО НЕ СХВАЩАМ ЗАГЛАВИЕТО?!?!?!?!?!? *lol*

kamata8
22.10.2009 22:00

само цска оле оле 2:0 за цска *thumb_up* *beer*

bacardy_breezer
22.10.2009 21:23

Ами дано поне ЦСКА се представи на ниво.Видяло се е ,че ние левскарите нямаме късмет и както е тръгнало пак няма вземем точки *sad*