Сираков: Левски е в криза, защото аз не съм в клуба

18:47
Сираков: Левски е в криза, защото аз не съм в клуба
Отговорникът за националните отбори по футбол на България Наско Сираков заяви в интервю за телевизия "Ринг.бг", че главната причина за кризата в тима на Левски е неговата липса на стадион "Георги Аспарухов".

" Левски се намира в положение партер, защото го няма Сираков в клуба. Ако двамата със Станимир Стоилов бяхме останали на "Герена", то химнът на Шампионската лига щеше да звучи още два пъти на двубоите на отбора", каза бившият изпълнителен директор на "сините".

Както е известно Наско Сираков и Станимир Стоилов бяха уволнени от Собственика на Левски Тодор Батков в началото на 2008 година, като на тяхно място бяха назначени Даниел Боримиров и Велислав Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MINISTARA1
23.10.2009 07:04

Е ТОЯ ТАСЕВСКИ ДОКОГА ЩЕ ГО чАКАмЕ ДА СЕ КлИмАТИЗИрА,СЬрмАТА Е СТрАШЕН ДЬрВОДЕлЕц,А мАНГАлА ЖОАЗИНИО мУ ТрЯбВА ТОЯГАТА.ПрОСТО НЯмА ДИСцИПлИНА. САмО лЕВСКИ

Kalinho
22.10.2009 19:51

еми той докато беше Левски се представяше доста по добре а и е факт, че Тасевски, Зе Соареш и Жоазинъо както и Г. Сърмов точно те ги доведоха а и сега все още са най - добрите в отбора

sexy_smarka4a
22.10.2009 19:44

а според мен е в кризо защото има такива като теб и батков *thumb_up*