Отбори от 12 училища ще участват във 2-рия турнир \"Ние сме акули\"

19:56
Отбори от 12 училища ще участват във 2-рия турнир \"Ние сме акули\"
Отбори от 12 училища ще участват във втория турнир за деца, организиран от ПСФК Черноморец Бургас под мотото "Ние сме акули".

На 23 и 24 октомври /петък и събота/ на стадион "Лазур" своите футболни умения ще демонстрират малчуганите, родени през 1999 г. Популярността на инициативата видимо расте, след като в надпреварата за набор - 98 в началото на октомври се включиха отбори от 10 училища.

Началото на втория турнир е в петък от 9 ч. Мачове ще има едновременно на 4 игрища, на които ще бъде "разкроен" централният терен на "Лазур". Срещите ще бъдат в две полувремена по 10 минути. Полуфиналите и финалите ще се играят в събота преди обед.

За всеки малък футболист отново ще има поименна грамота със снимките и автографите на мениджъра на Черноморец Бургас Красимир Балъков и изпълнителния директор Фреди Бобич. Грамотите ще се връчват на децата лично от Балъков и Бобич на закриването на турнира.

Отборът - победител ще получи голяма представителна купа. Пак ще се раздават и призове за голмайстор, най-добър вратар и най-полезен играч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация