Мбапе с изненадващ избор на нов отбор?

09:37
Мбапе с изненадващ избор на нов отбор?

Бъдещето на френския нападател Килиан Мбапе е сред най-обсъжданите във футболния свят. Очаква се футболистът да смени клуба през лятото, тъй като договорът му с ПСЖ изтича и той още не го е подновил, а това може и да не се случи.


Реал Мадрид е споменаван като най-вероятна нова дестинация на Мбапе, но с един пост в Инстаграм той разпали дискусия от предположения, че може би е приел офертата на друг от европейските елитни клубове.


Мбапе постави снимка с описание „Зебра, скоро“.


Както е известно, "зебрите" е едно от прозвищата на италианския колос Ювентус. Все още обаче не е ясно какво точно е имал предвид Мбапе с това съобщение, но медиите в Италия започнаха да спекулират с евентуален негов трансфер.


Финансовото състояние на "Старата госпожа" не е цветущо, като има сериозни съмнение дали торинци ще могат да задоволят изискванията на Мбапе. 


Подобни напомняния имаше и преди трансферът на Кристиано Роналдо през лятото на 2018 година. Тогава обаче ръководството на клуба успя да подпише с португалеца, плащайки му по 30 милиона евро на сезон. Дали историята ще се повтори и с Мбапе предстои да разберем.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация