Днес стават ясни полуфиналистите в турнира Лига Европа

07:14
Днес стават ясни полуфиналистите в турнира Лига Европа

Довечера предстои да се изиграят реваншите от четвъртфиналите в Лига Европа. Първите мачове бяха много интересни и след тях интригата се заплете още повече. Най-голямо внимание предизвиква сблъсъкът между Барселона и Айнтрахт (Франкфурт). Каталунският гранд имаше сериозни проблеми в Германия, но стигна до 1:1 и чака с оптимизъм двубоя на "Камп Ноу". Барса е в отлична форма и е основният фаворит за трофея, но Айнтрахт вече се доказа като коварен съперник и няма да се даде без бой.


При равенство 1:1 завърши и първият мач между Уест Хам и Лион. "Чуковете" дълго време играха с човек по-малко и определено трябва да са доволни от резултата, защото гостите от Франция имаха сериозно надмощие и пропуснаха доста положения. "Хлапетата" не вървят добре в Лига 1, но са амбицирани да направят нещо значимо в Европа и изглеждат с по-големи шансове за място на полуфиналите.


РБ Лайпциг и Аталанта сътвориха истинско зрелище, но си вкараха само по един гол, а германците дори си позволиха да пропуснат дузпа. Няма причина да се съмняваме, че и реваншът в Бергамо ще е изпълнен с положения и пред двете врати. През уикенда Аталанта се препъна срещу Сасуоло (1:2) и се смъкна до осмото място в Серия "А", докато РБ Лайпциг загря за гостуването в Италия с лесен успех срещу Хофенхайм (3:0) и върви 4-и в Бундеслигата.


На "Айброкс" Рейнджърс посреща Брага след загуба с 0:1 в Португалия. Шотландският гранд ще направи всичко възможно да стигне до полуфиналите и да зарадва феновете си, защото в първенството изостава сериозно от Селтик и титлата се превръща в мираж. Брага е във все по-добра форма и отстъпи само в един от последните си 11 мача във всички състезания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация