Родната \"Б\" група тръгва по ефира

17:45
Родната \"Б\" група тръгва по ефира
От тази неделя , 25 октомври , РингБг ще предостави на любителите на българския футбол още много емоции .
/>
/> След като РингБг и ПроБг са единствените медии , които излъчват срещите от „А група” , сега вече ще има още български футбол . Запалянковците ще гледат и най-доброто от Западна "Б" група и Източна "Б" група .
/>
/> "Още от самото начало когато закупихме правата за Българското футболно първенство обещахме на зрителите , че ще променим стереотипа и вече успешно го правим с начина и броя срещи които показваме от "А" група по шест на седмица . Сега стартираме и с мачове от "Б" група . Надявам се , с всичко което правим да подобрим качеството на играта и един ден да излъчваме срещи с пълни стадиони” , коментира Ивайло Гюров , изпълнителен директор на Ринг .
/>
/> Първата футболна среща от "Б" Група ще е между href=\"http: / /rilski-sportist .winner .bg\" target=\"_blank\">Рилски Спортист < /a> и href=\"http: / /balkan-botevgrad .winner .bg\" target=\"_blank\">Балкан Ботевград < /a> , от 11:00 часа в неделя .
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
22.10.2009 19:58

Хахаха то мачовете от "А" група не стават за гледане ,кой ли ще гледа тези от "Б" *joking* Пускайте Диема и си гледайте Премиършип ,тая порнография в България неможе да се нарече ФУТБОЛ. *wink*

ivan1990
22.10.2009 17:55

Дано увеличат бройката на кръг и мачовете станат по 2-3 на кръг *smile*