Лампард: Засега нещата не се развиват добре за нас

01:16
Лампард: Засега нещата не се развиват добре за нас

Мениджърът на Евертън Франк Лампард отдаде на липсата на шанс поредния незадоволителен резултат на неговия тим. Този път отборът от Ливърпул отстъпи с 1:2 от Уест Хам и вече има 11 загуби с бившия национал за наставник. “Карамелите” се борят за мястото си в Премиър лийг, като са първият отбор над чертата.

“Разочаровани сме, защото заслужавахме поне точка - заяви Лампард пред “Скай Спортс”. - При 1:1 имахме положения за гол. Допуснахме обаче грешка и веднага ни наказаха. Първото им попадение пък беше в ъгъла от фал. Реалността е, че се намираме в ситуация, в която всичко е срещу нас - решенията на съдиите, ключови моменти в мачовете, червени картони… Но не мога да обвинявам футболистите си, защото те се стараят. Като цяло самата ни игра беше добра и сега ни остават още 10 такива двубоя, в които трябва да се представим така, че и по-добре”.

“Засега нещата не се развиват добре за нас и трябва да продължим да работим. Не е лесно да извлечеш ползи от среща, в която не си взел дори точка. Червеният картон промени плана ни, а това се случва в трети пореден мач.”

“Не съм толкова притеснен заради липсващите футболисти, а заради морала на тима. Изиграли сме няколко срещи по-малко от съперниците ни, но трябва да мислим само за всеки следващ двубой конкретно. Така вече вниманието ни е насочено единствено към сблъсъка с Бърнли в сряда.”

“Продължаваме да работим върху това нападателите ни да са по-точни пред гола. В тренировките хвърляме много усилия за това. Всеки офанзивен футболист прави пропуски, но колкото повече тренираш, толкова повече начини ще намираш за печеленото на самите срещи. Ще стигнем до попаденията, които ще са ни нужни, за да постигнем нужните резултати”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация