"Бербатов да извади пари от неговия джоб? Ти вярваш в задгробния живот бе, момче!"

12:40
"Бербатов да извади пари от неговия джоб? Ти вярваш в задгробния живот бе, момче!"

Босът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред репортерите след победата с 1:0 над Арда Кърджали. Шефът на най-старият столичен клуб отново заяви, че в понеделник ще бъде в Бояна и ще чака кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов, когото покани на среща.

"Тежък мач, и те имаха своите положения. Важното е, че победихме. И най-грозната победа е по-хубава от най-красивата загуба. Срещата с Димитър Бербатов? Преди два-три месеца ги поканих на диспут, не се яви никой. Като иска, да дойде, не пред тия дечица, дето ги изкараха да чупят и да трошат, защото за мен този човек трябва да понесе цялата отговорност на закона. 

Дали мисля, че е било умишлено? А, несъзнателно ли беше? Е, моето момче, ти си интелигентен, журналист си, какво… Трябва да бъде наказан за подстрекаване за извършване на вандалски действия. Искам да го питам за какво иска да стане президент. Мълчите… Дано той каже. Не смея да обясня на Йон Бакеро това, което се случи в Бояна, защото ще помисли, че живеем като аборигени. 

След като можеш да претендираш, че 60 или 70 клуба са застанали зад теб и ти си законният президент, значи си много прост. В българския футбол има над 600 клуба, би трябвало да се чукнеш малко в главата, ако има нещо в нея по принцип. Виждам само желания, без никакво покритие. Щял да направи... Как?! Ще извади пари от неговия джоб? Ти вярваш в задгробния живот бе, момче! Недей така, моля ти се. Ако ми покажете един човек, който е пил едно кафе от него… 

В понеделник ще бъда там, а той дали ще дойде... Той беше там, когато хората бяха извън България. Сега ще го видим дали има панталони момчето. И да каже какво иска. Само на конгреси ли ще си играем, вместо да работим за футбола? Ако съм на Боби, ще кажа "айде един конгрес", да го сапунисат и да си ходи. Той ще бъде президент, единият ще живее в Англия, другият в Испания, как я виждате тази? Не я виждате, ама си траете. Ама кажете бе, момчета. Нали трябва да знаят хората. По скайп ли ще стане? Недейте, все пак 27 години се занимавам…", каза Венцеслав Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация