Невиждан съдийски гаф беляза победата на Байерн срещу Фрайбург (видео)

18:36
Невиждан съдийски гаф беляза победата на Байерн срещу Фрайбург (видео)

Байерн Мюнхен срещна сериозен отпор от Фрайбург, но все пак се наложи с 4:1 при визитата си в двубой от 28-ия кръг на Бундеслигата. До 73-ата минута резултатът беше 1:1, но появилият се секунди по-рано Серж Гнабри даде така важната преднина на гостите. Малко след това Кингсли Коман (82’) заби и трето попадение, което реши всичко.

Срещата обаче беше съпътствана от куриоз, след като за около 20 секунди след третия гол за мюнхенци те се оказаха на терена с един човек повече от разрешените. Корентен Толисо трябваше да бъде сменен от Никлас Зюле, но се стигна до объркване и французинът не напусна. Така Байерн заигра с 12 души, което бързо беше установено. Последва спиране на играта за няколко минути, суетене и размисъл от рефера какво да прави при такава ситуация, но в крайна сметка не последва никаква санкция за нарушилия правилата тим, а играта беше подновена с Толисо вече извън игрището.

Това е 21-ва победа за Байерн и шампионите продължават уверено да крачат към десетата си поредна титла. Фрайбург пък се бори за участие в Шампионската лига и ще се надява РБ (Лайпциг) да не трупа точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация