Кристиано: Аз съм шефът!

18:01
Кристиано: Аз съм шефът!

Финалният плейоф срещу Северна Македония бе определен от Кристиано Роналдо като „мача на живота“ за играчите от националния отбор на Португалия. Според него западните ни съседи са заслужили участието си в този двубой, но „мореплавателите“ могат да победят всеки друг отбор, ако играят на нивото, на което са способни.

„Бих искал химнът да се изпълни на стадиона без музика. Това ще демонстрира нашата решителност и дух. Ако хората го изпеят така, както го направиха в четвъртък, съм сигурен, че ще спечелим. Отборът е много уверен и развълнуван. Това е мачът на живота ни. Същото важи и за Северна Македония. Знаем, че ще бъде много трудно. Северна Македония ще играе в този мач, защото го заслужи. Те са много добре организирани и ние ще подходим с уважение към тях, но ако играем на нивото, на което сме способни, можем да победим всеки отбор в света“, заяви звездата на Манчестър Юнайтед.

Запитан дали предстоящото Световно първенство ще бъде последно за него, ако Португалия се класира за финалите, Роналдо отговори по следния начин: "Виждам, че мнозина започват да задават същия въпрос. Само аз ще реша бъдещето си, никой друг. Ако искам да продължа да играя, ще продължа. Ако не, тогава няма. Аз съм шефът!“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация