Стойчо Младенов: Това, което става с наказанията, е смехотворно

21:46
Стойчо Младенов: Това, което става с наказанията, е смехотворно

Наставникът на ЦСКА София Стойчо Младенов обяви наказанията, които БФС наложи на червените и техния изпълнителен Филип Филипов за смехотворни и допълни, че този фарс трябва да приключи. 

“Контрола, от която можем да извлечем максимум полза. Футболистите се постараха да се вложат максимално. Доволен съм от всичко - тренировъчния процес, самата контрола. Това, което искахме, го направихме”, каза Младенов, след което заговори за санкциите на футболния съюз.

“Не може да не сме в течение на нещата. Всичкото това нещо засяга ЦСКА. Всеки един, който работи в клуба, е в курс с нещата, които се случват. Следим положителните и отрицателните неща. Това, което става с наказанията, е смехотворно.

Всичко, което се случва в българския футбол, е фарс. Рано или късно трябва да приключи. Трябва да се промени всичко - и правилата, и самия шампионат, начина по който се провежда. Всяка една комисия, всяка една сфера трябва да има професионалисти. Знаем за какво става въпрос, знаем за умишлените грешки по време на мачовете. Всичко това нещо, което се стоварва върху нас с тези наказания, това е в ущърб не само на ЦСКА, но и на българския футбол”, твърди Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация