Ясен Петров: Ники Михайлов е най-големият

21:50
Ясен Петров: Ники Михайлов е най-големият

Селекционерът на националния отбор Ясен Петров смята, че тимът не се е представил лошо въпреки загубата с 1:2 от Катар в Доха. Специалистът е на мнение, че домакините са били по-добре приспособени към условията за игра и това е изиграло роля, а също така изтъкна факта, че катарците са силен отбор.

“Наблюдавали сме много пъти отбора на Катар. Шампион на Азия са, сега в Арабската лига завършиха трети. Добър отбор, това е факт. Много бяхме плахи и прибрани отзад. Допуснахме много елементарни грешки в защита. За дузпата не знам, трябва да гледам мача. Ние сме тук от четири дни. Времето е много по-различно от това в България. Опитахме по най-добрия начин да използваме смените, защото ни предстои мач с Хърватия.

Михайлов е най-големият и най-опитния и затова беше капитан. Трябваше да избираме измежду трима - Ники, Жоро Костадинов и Божиков.

Не стояхме чак толкова зле, домакините са по-добре приспособени към тези условия. Продължаваме да работим. Някои неща се получиха, други не. Върху този състав сме се спрели, ще продължаваме да се трудим”, каза Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LESTENSKI
27.03.2022 09:05

Ясене и ти ли стана подмазвач?

barsa73
27.03.2022 16:37

за да си национален треньор трябва да си подмазвач на тия години с тези управници