Ибра: Искам да завърша кариерата си без съжаления

22:14
Ибра: Искам да завърша кариерата си без съжаления

Златан Ибрахимович призна, че е леко притеснен, когато мисли за отказване. Звездата на Милан е част от националния отбор на Швеция и се подготвя за плейофите за Световното първенство. Той е наказан за двубоя срещу Чехия в четвъртък, но ще бъде на линия срещу Полша, ако скандинавците спечелят.

“Имам леко усещане на паника от идеята за отказване”, призна Ибра. 40-годишният нападател обаче няма намерение да спира скоро и преговаря с “росонерите” за нов договор. “Със сигурност ще продължа да играя, докато постигам резултати и не страдам. Искам да завърша кариерата си без съжаления. Знам, че адреналинът, който усещам в момента, никога няма да бъде същия. Програмиран си да се събуждаш, отиваш на тренировка, връщаш се вкъщи, почиваш. Това продължава 20-25 години, но един ден се будиш и нямаш нищо планирано. Това ще бъде странно усещане”, допълни Ибрахимович.

Златан бе попитан дали е тъжен от това, че наближава края на кариерата му, а той отговори в типичния си стил: “Мисля, че вие ще бъдете тъжни, защото няма да може да ме гледате повече”.

Рекордьорът по най-много реализирани голове за шведския национален отбор Златан Ибрахимович скоро ще предаде щафетата на новото поколение млади и талантливи играчи като Антъни Еланга. 40-годишният нападател си спомни как е играл заедно с бащата на крилото Джоузеф в Малмьо преди повече от 20 години, а сега дели съблекалня с младия Антъни. "Първият път, когато го срещнах, бяхме в ресторанта на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед и той дойде при мен и каза: "Ти познаваш баща ми" и аз не знаех с кого си говоря. "Ти игра с баща ми Еланга" и тогава си спомних всичко. Това ме зарадва, защото не бях единственият швед в Манчестър, имахме още един шведски играч", каза Ибрахимович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация