Бойко Борисов към Дучето: ЦСКА е номер 1!

20:35
Бойко Борисов към Дучето: ЦСКА е номер 1!
Министър-председателят на България Бойко Борисов призна силата на ЦСКА. Премиерът никога не е крил, че е един от най-големите привърженици на Левски.

Невероятното признание стана факт по време на празнуването на 44-ия рожден ден на шефа на фен клуба на “червените” Димитър Ангелов-Дучето.

Премиерът изпратил за подарък маркова бутилка и поздравителен адрес. В него се казва: “ Уважаеми г-н Ангелов, поздравявам Ви от сърце по случай Вашия рожден ден. Пожелавам Ви да сте здрав и все така енергичен, за да може отблизо да следите и подкрепяте любимия си отбор - ПФК ЦСКА АД. Обществото ни има нужда от хора, които с любов и себеотрицание се отдават на една кауза и в същото време не остават равнодушни към проблемите и нередностите в българския футбол.

Няма да скрия, че в момента ПФК ЦСКА АД е най-добрият ни отбор и достойно защитава името си и това на страната ни на международната футболна сцена.

Още веднъж бъдете здрав и нека Ви спори всяко начинание за доброто на фен клуба и милионите привърженици на отбора.”

“Това още веднъж показва, че премиерът разбира от футбол”, категоричен бе Дучето. Той обаче се закани, че на юбилея догодина всички ще са на лимонада, защото вчера половината от тези, които трябва да направят хореографията, не се появили след бурния купон. На него са присъствали собственикът Димитър Борисов, треньорът Любослав Пенев и представители на парламентарния фен клуб.

Безплатни билети за мача с Базел днес ще получат привържениците, които участват в подреждането на стадиона. Това вече е традиция в груповата фаза от Лига Европа.

Любо Пенев изрази притесненията си, че Базел е може би най-силният отбор в групата от това, което е гледал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krlw
22.10.2009 12:12

подреждане на стадиона означава нареждане на хореографиите деца такива!според тебе LAssitar как се нареждат по седалките 10 000 червени и бели знаменца а ? вие такива работи в левски нямате или поне не съм виждал...

Notlike
21.10.2009 22:35

Да, ама говедата и толкова нямат *joking*

Lassitar
21.10.2009 22:13

Безбапалтни билети за тези които участват в подреждането на стадиона?И в какво се състои това подреждане...и колко е персонала за тази работа,10,11 хиляди? *lol* Те затова ходят толкова много хора,почти всички са гратисчии *lol*