Мо Салах няма да напуска Ливърпул през лятото

23:56
Мо Салах няма да напуска Ливърпул през лятото

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах не смята да напуска "Анфийлд" през лятото, въпреки интереса от страна на няколко от водещите европейски отбори, съобщава водещият италиански журналист Фабрицио Романо.

Салах има договор с английския клуб до юни 2023 година, но двете страни не могат да стигнат до разбирателство за продължаването на контракта, като агентите на египтянина очакват по-добро предложение от Ливърпул. Преди дни в Испания пък се появи информация, че Салах е номер 2 в списъка за лятна селекция на Барселона и управата на каталунците ще направи всичко възможно, за да го привлече, ако не успее да си осигури услугите на Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд). 

Романо обаче днес твърди, че Салах не планира трансфер в Ла Лига след края на сезона, въпреки проблемите с преговорите с Ливърпул. Нападателят не търси непременно вариант да напусне мърсисайдци, тъй като може да го направи като свободен агент през лятото на 2023 година. "Не съм притеснен. Нещата са такива, каквито трябва да бъдат. Най-важното е, че двете страни са във връзка", коментира мениджърът на "червените" Юрген Клоп ситуацията с новия договор на Салах.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация