Торстен Финк: Не мисля, че ЦСКА е смешен отбор. Тук сме, за да вземем минимум точка

18:04
Торстен Финк: Не мисля, че ЦСКА е смешен отбор. Тук сме, за да вземем минимум точка
Наставникът на Базел Торстен Финк заяви, че е наясно колко добър и борбен отбор е ЦСКА, но тима му е тук поне за една точка.

"Ситуацията е такава, че ние ще търсим поне една точка от утрешния двубой. Знам, че българският отбор е много добър и борбен, но ние също сме в добра форма. Имаме една отлична серия от мачове без загуба и сме тук, за да вземем минимум точка, а след това се надяваме да победим ЦСКА в Базел. Като всеки отбор и ние имаме проблеми с контузиите, но не се притеснявам, защото имаме дълга резервна скамейка", заяви Финк.

"Надявам се, че тези, които ще пусна да заменят контузените ще се представят на ниво и ще ги заместят по най-добрия начин. Относно слуховете, които се появиха в Швейцария, че ЦСКА е смешен отбор, ние не мислим така. Имаме голям респект от отбора на ЦСКА. Това е изключително силен тим и не случайно ги наблюдавахме в доста мачове. Трябва да признаем, че нито ЦСКА, нито ние сме фаворити в тази група. Утре за нас ще бъде един най-обикновен ден. Сутринта ще проведем тренировка, след това ще направим видео анализ, след което ще имаме обедна почивка и разбор. Няма да има време за разходки, независимо, че мача е късно. ЦСКА има много интересни играчи, но аз ще наблегна пред моите футболисти на съперника като отбор. Ще се концентрираме върху нашите силни страни. Играем атакуващо, на къси пасове, но не се хвърляме на сляпо в атака, както и не разчитаме на контраатаки", коментира Финк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация