Клоп: Вярвате или не, гледах точно 65 минути от двубоя на Сити

23:32
Клоп: Вярвате или не, гледах точно 65 минути от двубоя на Сити

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че Мохамед Салах, който пропусна вчерашната тренировка на отбора заради контузия, днес ще тренира наравно със своите съотборници. Ако всичко с египтянина е наред след заниманието, той вероятно ще играе в утрешно дерби с Арсенал. Ливърпул има нужда от победата на „Емиратс“, за да се доближи само на точка зад Манчестър Сити.

"Вярвате или не, гледах точно 65 минути от двубоя на Сити. Нямам време да гледам мачовете им в реално време. Палас се справи добре, но същото важи и за Сити. Просто те не успяха да завършат положенията, които създаваха. Не съм гледал последните 30 минути. Видях резултата и бяха изненадан. Дали това помага за нашето настроение? Защо да го прави? Не можем да броим тези точки за сигурни, защото ни предстои гостуване на Арсенал. За вас може да е лесно да го правите, но в момента все още разликата е четири точи. Ако не сте на върха, то трябва да печелите своите мачове, а другите трябва да губят точки. Планът е да притискаме Сити, да бъде възможно най-досадния съперник за тях. Трябва да печелим мачовете си. Знаете, че сме много амбициозни и готови да правим страхотни неща. Остава ни да изиграем още десет мача, като някои от тях ще бъдат наистина трудни.

Имахме късмет с контузията на Мо. Имаше отток и болка, но днес те за по-малки. Преди пресконференцията получих уверение, че е готов да тренира. Ще видим как ще се чувства след това“, заяви Клоп.

Германецът коментира по следния начин и темата за реакцията на агента на Мохамед Салах – Абас Иса, след предишната пресконференция на Клоп, в която мениджърът на Ливърпул говори за договора на египтянина.

„Не ползвам „Туитър“ и това е една от причините. Вкарахте ме в капана и създадох заглавия. Не знам кака е била реакцията, но не се притеснявам за това. Всичко е наред. Страните, които решават този въпрос, са в контакт".

"Микел Артета върши страхотна работа. Трябва да бъдем готови. Арсенал има ясна идея как иска да играе. Това е млад отбор, в който има много талант и опитен нападател в лицето на Лаказет. Топ 4 ще бъде крачка в правилната посока за тях“, заяви Клоп по време на днешната си пресконференция.

Германецът добави, че Ибрахима Конате се завръща в групата, докато Костас Цимикас и Джеймс Милнър за аут за утрешния двубой.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация