Юве с първа победа от много време

23:53
Юве с първа победа от много време
Ювентус победи Макаби Хайфа с 1:0 в среща от група А на Шампионската лига. След този си успех "бианконерите" вече имат пет точки и възвърнаха шансовете си за класиране в следващата фаза на надпреварата.

Ювентус излезе в този двубой с променена тактическа постройка. Чиро Ферара заложи на 4-2-3-1, като Давид Трезеге действаше като изявено острие, а Диего, Джовинко и Каморанези действаха зад французина.

"Бианконерите" излязоха решени на всяка цена да спечелят мача и опасностите пред израелския вратар се заредиха една след друга. Трезеге на три пъти изпусна преди почивката от чисти позиции да изведе Юве напред в резултата. Диего и Джовинко си комбинираха по чудесен начин и създаваха много опасни положения за своите съотборници. За жалост на черно-белите тифози, двата тима се оттеглиха на почивка при нулево равенство.

Две минути след почивката Диего центрира от фаул и Джорджо Киелини с глава откри резултата и взриви трибуните на стадион "Олимпико".

До края на двубоя кавалерите на "Старата госпожа" се скъсаха да пропускат и в крайна сметка спечелиха срещата с минимален резултат.

Ювентус - Макаби Хайфа 1:0

1:0 Киелини 46-а мин

Ювентус: Буфон, Гросо, Киелини, Канаваро, Зебина, Мело, Каморанези, Сисоко, Диего, Джовинко, Трезеге

Макаби Хайфа: Давидович, Текшейра, Боколи, Кулма, Двалишливи, Осман, Арбайтман, Кейнан, Рефаелов, Месхумар

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация