Чави за Холанд: Не знам за играч, който да е казал “не” на Барселона

18:53
Чави за Холанд: Не знам за играч, който да е казал “не” на Барселона

Наставникът на Барселона Чави Ернандес изглежда оптимист относно идното трансферно лято. Ерлинг Холанд е сред спряганите играчи за тима му. Тези дни се появиха информации, че пратеници на “блаугранас” са преговаряли за нападателя на Борусия (Дортмунд). По време на днешната си пресконференция специалистът отново беше запитан дали норвежецът ще дойде на “Камп Ноу”.

“Няма да влизам в детайли. Работим както върху настоящето, така и върху бъдещето. Когато има нещо за обявяване, ще го обявим. Сега не е моментът да говорим за нови играчи, а за настоящето. Колкото повече футболисти от най-високо ниво играят в Ла Лига, толкова по-добре. Да, би било много хубаво, ако Килиан Мбапе и Холанд дойдат в Испания”, смята Чави.

“Не знам за играч, който да е казал “не” на Барса. Всеки е готов да дойде при нас и трябва да се възползваме от това”, добави треньорът.

Той коментира трансфера на 18-годишния Пабло Торе, който през лятото ще пристигне от Сантандер: “Той е изключителен талант и има качествата да играе тук дълги години. Има класа за първия тим, но когато не играе, ще отива в дубъла. Бях искрен с него за това. Изградихме добър отбор и съм уверен. И решенията не ги взима само един човек. Всички решаваме!”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация