Венци Стефанов: Ако вземем купата, пак ще изляза с фланелка на Путин

20:47
Венци Стефанов: Ако вземем купата, пак ще изляза с фланелка на Путин

Президентът на Славия обяви след днешния 1/4-финален двубой от турнира за Купата срещу Берое, който белите спечелиха с 2:1, че ако неговият отбор триумфира с трофея, отново ще излезе с фланелка, на която грее лика на руския президент Владимир Путин.

Той стори това и през 2018 г., когато Славия спечели купата на България за последен път.

“Заслужавахме победата, имахме повече положения. Берое е добър отбор, желая им успех.

Виждате какво става. Гледам, че напоследък противниковите състезатели скачат на нашите футболисти на живот и смърт. Дошли са в България да играят карате. Съдията им спести картони”, каза Стефанов.

След това той бе попитан за фланелката с лика на Путин, на което отговори:

“Ако вземем купата, пак ще изляза с фланелка на Путин. Всички, които обичат България, да не забравят, че два пъти руснаците идваха приятелски и дано пак да идват приятелски. Защото ако продължаваме така, може и да не са толкова приятелски настроени. Украйна и Русия са братски народи, да си се разбират.

Гледам днес, че на Шипка хвърчат снежни топки.

България е за българите. Когато атовете се ритат, мъненките да не си завират оная работа, защото ще ги боли. Дайте да си гледаме държавицата. Ще поскъпват цени и кой е виновен? Можехме да имаме евтина газ, евтин бензин. Мечката е опасна, а ние тръгнахме да ядем мед. А тази мечка е опасна, внимавайте”, каза Венцеслав Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация