Балотели: Като качества съм на нивото на Кристиано и Меси

17:57
Балотели: Като качества съм на нивото на Кристиано и Меси

Ексцентричният Марио Балотели напомни за себе си с ново гръмко изказване. През кариерата си той смени множество отбори, а сега е на 31 години и играе в турското първенство за Адана Демирспор.

“На 100 процента съм убеден, че моите качества на футболист са като тези на Кристиано Роналдо и Лионел Меси”, заяви уверено италианецът пред “Атлетик”.

“През кариерата си обаче пропуснах шансове да бъда на нивото на тях двамата - добави Балотели. - Знаете как е, случва се. Затова в момента не мога да кажа, че съм добър колкото Роналдо, защото той колко “Златни топки” спечели? Пет? Няма как да се сравняваш с Меси и Кристиано… никой не може. Но ако говорим чисто като футболна класа, няма за какво да им завиждам, честно казано.”

Той призна, че още съжалява за решението си да напусне Манчестър Сити през лятото на 2013 година. “Можех да остана и да се превърне в легенда на клуба, стига също така да подхождах по-зряло към нещата. Това беше най-голямата ми грешка”, завърши Балотели.

Наскоро селекционерът на Италия Роберто Манчини го върна в националния тим, като той е в групата за предстоящите баражи за класиране на Мондиала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация