\"Еврофутбол\" пусна нови възможности за залог и подобрен продукт с по-високи коефициенти

11:52
\"Еврофутбол\" пусна нови възможности за залог и подобрен продукт с по-високи коефициенти
Българският лицензиран букмейкър «Еврофутбол» продължава да инвестира в развитието на своите продукти и пусна четири нови възможности за залог с нов талон, както и подобрена версия на предвиждането «Точен резултат» с нови по-високи коефициенти.

Почитателите на прогнозите за точния брой голове в даден мач вече ще могат да покажат своите умения и в програма «Футбол и други спортове», където разнообразието от срещи е по-голямо. Новите продукти на родния оператор стартираха на 20.10.2009 г. с тираж №85. Традиционно, букмейкърската къща се погрижи за своите участници и отново предлага на тяхното внимание безплатна игра, в която те ще имат шанса да изпробват новите възможности и да спечелят 500 маркови футболни топки от «Еврофутбол». Новите възможности за залог в програмата са:

«Общ сбор голове» с възможности 0 или 1, 2 или 3, от 4 до 6, 7+, като участникът трябва да прогнозира дали общия брой голове в срещата ще бъде в един от посочените интервали ; «Четен/Нечетен сбор голове» - играчът трябва да предвиди дали общия сбор голове в мача ще бъде четно или нечетно число - коефициентите за прогнозите Четен и Нечетен са еднакви в програмата; «Кой отбор ще отбележи първи гол?» и «Кой отбор ще отбележи последен гол?» - автоголовете и в двата вида прогнози се зачитат за отбора, в полза на който са отбелязани, а коефициентите за първи и последен гол за домакина са еднакви в тиража - респективно коефициентите за първи и последен гол на госта също са еднакви. За различните възможности за първи и последен гол има предварително определени коефициенти в таблици А и Б, които са изложени в букмейкърските пунктове. Участниците могат да направят своята прогноза на този вид залог само, ако избрания от тях мач е обозначен с буквите А или Б в графа "1-П" в програмата.

Новите продукти на родния оператор дават шанс на участниците да направят своите предвиждания, като използват и нови начини за комбиниране – между нови и «стари» залози, само между «стари» или да играят само с новите. Подобен вид прогнози вече са познати на играчите от залозите на живо, но различното е и, че с новите възможности те ще играят за по-голям брой срещи, включени в програма «Футбол». Това разнообразие предполага и повече възможности за печалба.

Eдин от подобрените продукти "Точен резултат" се предлага и с нови коефициенти – по-високи от досегашните, които ще се предлагат и за "Супершанс" и за "Футбол\'. Най-високият коефициент за този вид залог става 250.00 при досегашен 150.00.

Пример: за равните резултати коефициентите са увеличени, както следва: при коефициент за равен 3.20 (таблица А), за 0-0 (от 5.50 на 7.00), за 1-1 (от 5.25 на 6.00), за 2-2 (от 12.50 на 13.00), за 3-3 (от 60.00 на 70.00), за 4+:4+ е бил 100.00, а сега става за 4:4 – 185.00, за 5+5+ - 200.00. Освен това, в „Точен резултат” се добавят и 11 нови изхода: 0:4, 1:4, 2:4, 3:4, 4:0, 4:1, 4:2, 4:3, 4:4, 0:5+, 1:5+, 2:5+, 3:5+, 4:5+, 5+:0, 5+:1, 5+:2, 5+:3, 5+:4 и 5+:5+. Другата изненада, която е подготвил «Еврофутбол» за участниците в тиражите е безплатната игра за 500 маркови футболни топки. Тя също стартира на 20.10.2009 г. и нейната продължителност е 6 дни – до 25.10.2009 г., включително.

Участието в играта не е обвързано със залог. Всеки желаещ може да получи своя талон от листовките в букмейкърските пунктове или от вестник «Еврофутбол» , като той ще има право да участва с максимум два талона. Играчите ще могат да направят своята прогноза за четири срещи , като тестват четирите нови възможности за залог. Мачовете са: два от надпреварата за Карлинг Къп на Острова, един от Серия А в Италия и един от съревнованието за Купа Германия. Класирането ще се извърши според повече познати изходи, а наградите – общо маркови 500 футболни топки ще се получават в пунктовете, където са предадени талоните за участие.

Печелившите ще бъдат обявени във вестник «Еврофутбол» и на www.eurofootball.bg в началото на месец ноември. Българският лицензиран букмейкър продължава да инвестира в развитието на своите продукти, дори и по време на криза. "Еврофутбол" постоянно обновява и разнообразява своите игри, за да повиши качеството на предлаганата услуга, в полза на своите клиенти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация