Чави: Педри може би вече е най-добрият в света на своя пост

00:04
Чави: Педри може би вече е най-добрият в света на своя пост

Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес се наслади на един от най-силните мачове на тима под негово ръководство. Каталунците разгромиха с 4:1 като гост Валенсия и се върнаха в топ 4 на класирането. Пиер-Емерик Обамеянг вкара два от головете на “Местайя”, но най-много похвали от наставника си получи младокът Педри. 

“Педри е невероятен талант. Начинът му на игра, движението… може би вече е най-добрият в света на своя пост. Чудесно е, че го имаме в състава. Той е изключителен”, не спести суперлативи по адрес на 19-годишния халф Чави. 

“Играхме по-добре преди почивката. След нея трябваше да сме по-спокойни и концентрирани. Но като цяло съм доволен от показаното. Срещу отборите на Пепе Бордалас винаги е трудно. Влизането на Педри и Нико Гонсалес внесе необходимата организация в средата на терена. Дано те двамата и Гави се превърнат за Барса в това, което бяхме Иниеста, Бускетс и аз. Араухо също се представи на много високо ниво. Той имаше лек проблем, но се справи перфектено”, подчерта бившият халф. 

“Мисля, че срещу Наполи играхме по-силно, отколкото днес. Реваншът в Италия е важен за нас и трябва добре да се подготвим”, добави Чави.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация