Aнчелоти: Да водиш Челси е по-лесно, отколкото да шофираш в Лондон

11:27
Aнчелоти: Да водиш Челси е по-лесно, отколкото да шофираш в Лондон
Наставникът на английския Челси Карло Анчелоти заяви, че да управляваш клуба от "Стамфорд Бридж" е "лек приятен бриз в косата", сравнено с това да караш автомобил в Лондон.

Мениджърът на "сините" не крие колко много се забавлява на новия си живот в Лондон, но призна, че все още му е много трудно да свикне с обърнатото движение в Англия.

"За мен да карам в Лондон е по-трудно, отколкото да наставлявам Челси", заяви Анчелоти.

"В Италия, когато искам да погледна в страничното огледало се обръщам надясно, но когато го направя тук - няма огледало. То е от ляво и това ми е много трудно", допълни още италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_bg99
21.10.2009 20:36

Със треноьор като Анчелоти можем и да спечелим Шампионската лига. Тази година, може би борбата ще е между финалистите от миналата година-Юнайтед и Барса+Челси и Реал. Ливърпул също имат малки шансове, но с тея Лукас и Риера. Лион пак ще стигнат до 1/8 финалите и ще отпаднат от силен отбор. Порто нямат шанс без Лисандро Лопес, Али Сисоко и Лучо. А италианските Интер и Милан май ще останат само с искането за добро представяне, а за Ювентус има шанс максимум за 1/2финал, ако се паднат с не чак толкова силни отбори като Лион, Порто или Волфсбург(от тяхната група с Ман може да се класират на мястото на вълците ЦСКА или Бешикташ). Байерн се представят малко разочароващо и не се знае до къде ще стигнат. Дебрецен и Цюрих ги оставям без коментар. Просто никакви шансове