Шави: Победата на Рубин не бе заслужена

09:47
Шави: Победата на Рубин не бе заслужена
Полузащитникът на Барселона Шави Ернандес заяви, че победата на Рубин Казан с 2:1 на стадион "Камп Ноу" в срещата от третия кръг на Шампионската лига е незаслужена.

"Това бе много злополучен мач за нас. Още от самото начало получихме гол, а след това имахме много шансове за отбелязване, но нямахме късмет пред гола", заяви Шави.

"Когато изравнихме резултата, започнахме да контролираме мача напълно, но станахме уязвими на контраатаки. Такива мачове се печелят 9 от 10 пъти, но тази вечер ние трябваше да загубим", каза още плеймейкърът на Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holliwood
22.10.2009 14:00

Ве може само победи на Барса трябва по 2-3 загуби от шл даже и от висшата лига не става само така няма да има ред после *smile*

Gheorghe_Hagi
21.10.2009 12:09

Какво говори тоя кавал незнам... Момче какво не заслужено първия гол беше шедйовър такъв гол рядко се вкарва в такава атмосвера а вторя беше прекрасна игра на нападателите на Рубин, преса на центъра бързо включване на празно пространство страхотен пас и безпомощен за вратаря удар! Че какво друго очаквахте да кажат тея нещастници? Трябва и противника да се уважава в тази игра особено когато ви го е сложил насред Камп Ноу!!!

leo_messi19
21.10.2009 11:59

"Такива мачове се печелят 9 от 10 пъти, но тази вечер ние трябваше да загубим" искат да кажат ,че в такива мачове в които контролират положението напълно само 1 на 10 пъти може да загубиш и тоя мач е бил този 1 път ... аз така гор разбирам де *lol*

mufc_red_devils
21.10.2009 10:13

В заглавието пише, че победата не бе заслужена, а в интервюто пише, че тази вечер Барса са трябвали да загубят. *beer*