Левски купува нови, ако продаде стари

08:59
Левски купува нови, ако продаде стари
Левски чака кадрова революция през декември и януари, възможна е раздяла със 7-8 играчи, но поне засега сериозен бюджет за селекция няма. И явно ще се действа на принципа - да продадем, за да купим, пише "Труд".

Затъналият до девето място шампион разчита все пак на 7-цифрова сума в евро от трансфери, най-добре - над 2 милиона. Непродаваеми няма. Коз за пълнене на касата е възможно да се окаже Жоазиньо, към когото има интерес от няколко руски клуба (б. а. - Рубин Казан не е сред тях). "На тезгяха" личат още Юсеф Рабех, Живко Миланов, Зе Соареш и други. Готова оферта обаче засега липсва. В крайна сметка - ако няма продажби, ще се вземат евтини играчи или свободни агенти.

Дарко Тасевски най-вероятно няма да е готов след контузия да излезе срещу Залцбург утре в Австрия. македонският национал ще се върне в игра чак в неделя срещу Спортист Своге.

Под въпрос за мача на стадион "Ред бул Арена" е Юсеф Рабех. Друг централен защитник - Елин Топузаков, хвърли шината от крака и в петък трябва да започне подготовка във фитнеса. Кога точно ще отшуми проблемът в коляното на защитника обаче още не е ясно.

В крайна сметка е факт - продължава черната серия от контузии, заради която от два месеца в Левски за всеки мач отсъстват поне по трима възлови футболисти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация