Ударно начало за Франк Лампард начело на Евертън

23:25
Ударно начало за Франк Лампард начело на Евертън

Франк Лампард запиша изключително успешен дебют като мениджър на Евертън, след като "карамелите" разбиха с 4:1 Брентфорд на "Гудисън Парк" в двубой от четвъртия кръг на ФА Къп.

Лампард, който бе посрещнат възторжено от феновете на Евертън, бе направил пет промени в първия си мач начело на мърсисайдци. Коулмън, Миколенко, Гордън, Алан и Кийн започнаха за домакините. Калвърт-Люин и Дукуре пропуснаха двубоя заради контузии. Преди началото на двубоя Деле Али и Дони ван де Беек бяха официално представени пред публиката на Евертън

Голямата новина за Брентфорд бе, че стражът Давид Рая игра за първи път от 24 октомври.

Евертън поведе в резултата в 31-вата минута, като за първи път от 23 октомври отборът се оказа с предимство в резултата в свой мач. Разписа се Джери Мина, който замени получилия контузия Бен Годфри, засичайки с глава центриране от корнер. Ричарлисон удвои три минути след началото на второто полувреме, след като прехвърли Рая. Айвън Тони върна един гол от дузпа в 54-тата минута, но Мейсън Холгейт възстанови предимството от два гола в полза на домакините в 62-рата минута, след като бе точен с глава след нов корнер пред вратата на "пчеличките". В добавеното време Андрос Таунзенд оформи крайния резултат с шут в десния ъгъл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация