Чочев реже италианци заради Лудогорец

09:18
Чочев реже италианци заради Лудогорец

Голям обрат с бъдещето на Ивайло Чочев. Националът, който бе сигурен за италианския Козенца, след като ЦСКА 1948 прие тяхната оферта, отказа да се върне на Ботуша, защото иска в Лудогорец, пише „Мач Телеграф“. Двата клуба водиха преговори няколко дни в края на миналата година и в началото на тази. „Червените“ и „орлите“ обаче не се разбраха за парите по трансфера и сделката пропадна към онзи момент.


Действията на Чочев – да откаже отлична сума от Италия, за да премине в Лудогорец, обаче правят така, че преговорите между двата клуба да започнат отново и то много интензивно. Ясно е, че футболистът е готов на компромиси, за да изпълни своята мечта – да се бори за титла и да участва в евротурнирите, след като вече игра с успех на Запад и то в Серия А, а от дълги години е основен играч в националния отбор.


Според различни информации ЦСКА 1948 иска 1 млн. евро за Чочев, но това не е точно така, а сумата е по-малка. Именно толкова даваха от Козенца, но с условие – 200 000 евро сега и още 800 000 евро, ако останат в Серия Б. Скоро се очаква развитие около бъдещето на Чочев, но по всичко личи, че той рано или късно ще облече екипа на Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация