Черноморец Поморие се впуска в битка за Купата на България

19:11
Черноморец Поморие се впуска в битка за Купата на България
Отборът на Черноморец Поморие няма да подценява мача за Купата на България срещу Ботев Криводол, това заяви старши треньора Петър Хубчев.

Запитан дали ще пусне титулярен състав или резерви срещу Ботев Криводол, либерото на славната Пенева чета отговори многозначително, че ще разчита на състав, който да победи.

"Дано съм убедил футболистите, че при мен разделение на титуляри и резерви няма. Всички се ползват с равен кредит на доверие. Досега някои момчета са играли по-малко в мачовете за първенство, но за купата ще им дам шанс за изява", сподели Хубчев.

Наставникът няма да може да разчита на Светослав Козаров и Яни Пехливанов, които са контузени. Извън групата остава и Георги Алексиев, който се възстановява след операция от херния. Двубоят от първия кръг на турнира за купата на България "Форд Мото Пфое" е в утре от 15:00 часа на стадиона в Поморие.

Срещата между втородивизионните съперници ще се ръководи от съдийска тройка от Стара Загора начело с главния рефер Христо Христов. При равенство в редовното време следват две продължения по 15 минути и ако пак няма победител, ще се изпълняват дузпи. Който спечели, ще се класира на 1/16-финалите от турнира на 22 ноември, в които вече ще се включат и отборите от "А" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mAr1n
20.10.2009 20:29

каде мога да видя каде са другите срещи или по то4но СВЕТКАВИЦА ?