Газа: Бившата ми е лъжлива кучка и нимфоманка

20:07
Газа: Бившата ми е лъжлива кучка и нимфоманка
Легендата на английския футбол Пол Гаскойн яростно отвърна на нападките на бившата си съпруга Шерил, че е искал секс от нея по десет пъти на ден и често я е принуждавал да спи с него. Бившият халф на Тотнъм, Рейнджърс и Нюкасъл заяви пред британските медии, че 43 годишната му бивша съпруга е лъжлива кучка, която е направила всичко възможно, за да вземе колкото се може повече от парите му.

"Тя е като хронична гнойна ангина. Тъкмо съм си помислил, че е решила да се успокои и изведнъж тя отново започва да бълва лъжи по мой адрес, само и само, за да влезе в публичното внимание", коментира разгневеният Гаскойн.

"Секс по десет пъти на ден? Вярно е, че като по-млад издържах по-дълго, но десет пъти и при това след тренировка... Това е пълна глупост. Нека ви разкажа един случай - Когато бях играч на Лацио, трябваше да летя за Рим, за да се включа към предсезонната подготовка на тима. Тя ми звънна, докато бях на летище Хийтроу, обади ми се, за да иска секс. Трябваше да си изтърва полета, за да я оправя на пода вкъщи. За какво изнасилване говорим? Никога не съм насилвал жена, нито съм имал подобни желания, нито пък ми се е налагало. Все пак да живееш с нимфоманка, която те изцежда. След края на брака ми вече не вярвам на жените. Всички гледат само как да извлекат полза от мен", каза още Гаскойн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
20.10.2009 22:41

Най-великата осмица на света,Газа,we,the boys from Ibrox,are always with you !!! Follow Follow Forever.

XFactor
20.10.2009 21:23

тия па 43 бивши викат ааа тая вечер ме разбихте *beer* *lol*

keosev_
20.10.2009 20:34

абе вий киорави ли сте или на такива се прайте бе 43 годишната му бифша пише *lol* като гледам май май не моете да го прекарате през до колкото виждам малко мозък *party* *beer*