Кешерю остава във ФКСБ

06:31
Кешерю остава във ФКСБ

Бившият нападател на Лудогорец Клаудиу Кешерю няма да напуска ФКСБ (б.р. – бившият Стяуа). Това обяви лично собственикът на клуба Джиджи Бекали. 

 

В края на миналата година босът заяви, че ще говори с опитния таран и Константин Будеску за прекратяването на договорите им, тъй като е недоволен от изявите на привлечените през лятото футболисти. Въпреки че се раздели с Будеску, на когото плати 150 хил. евро, Бекали промени мнението си за 35-годишния Кешерю, който ще остане във ФКСБ. Освен това шефът на клуба допълни, че причината за решението не е свързано с неговия договор и възможни клаузи. 


„Кешерю не си тръгва. Все още имаме нужда от него. Той също направи добри неща във ФКСБ, изигра качествени мачове в началото. Все още може да ни помогне“, каза Джиджи Бекали пред Digi Sport. 


Ако беше напуснал, ветеранът трябваше да тренира сам в продължение на половин година. Нападателят вече игра за два отбора през този сезон – Лудогорец и ФКСБ, така че правилата нямаше да му позволяват да играе за трети. С екипа на клуба от Букурещ той има 13 мача, в които вкара 4 гола. Последният му обаче бе чак на 16 октомври срещу Миовени.


"Тема Спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация