Тотнъм разръзва кесията за двама от Юве

09:03
Тотнъм разръзва кесията за двама от Юве

Тотнъм се очаква да бъде доста активен на трансферния пазар по време на зимната пауза. Мениджърът Антонио Конте настоява за освежаване на състава и изглежда президентът Даниел Леви е готов да развърше кесията. 


Две от големите трансферни цели на "Шпорите" са Деян Кулушевски и Уестън Маккени от Ювентус, като лондончани са приготвили 60 милиона паунда за привличането им, съобщава "Калчомеркато".


Конте и спортният директор Фабио Паратичи добре познават качествата на тези двама футболисти и са уверени, че те могат да вдигнат класата на Тотнъм. Затова те ще направят всичко възможно за привличането им.


В същото време Ювентус изглежда склонен да се раздели с двамата играчи. Те не са твърди титуляри при Масимилиано Алегри, макар да получават достатъчно шансове за изява. Американецът е изиграл 10 мача като титуляр и 3 като резерва в Серия "А", но при него имаше и някои дисциплинарни проблеми. Шведът пък е бил титуляр в 4 мача, а в 12 е влизал от пейката.


"Бианконерите" имат нужда да напълнят касата, за да имат по-сериозен бюджет за селекция и евентуална раздяла с Кулушевски и Маккени е доста вероятна. Всеки от двамата е оценен на приблизително 30 милиона паунда, така че офертата на Тотнъм би трябвало да удовлетвори претенциите на италианците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация