Кристиано: Добре, че напуснах Юнайтед, в Реал съм прероден

12:49
Кристиано: Добре, че напуснах Юнайтед, в Реал съм прероден
Кристиано Роналдо заяви, че се чувства като прероден в Реал Мадрид и е много щастлив от решението си да напусне Манчестър Юнайтед. Въпреки че на "Олд Трафорд" португалецът постигна много престижни отличия, той е на мнение, че именно с "белия балет" той ще може да се качи на върха на световния футбол.

"В Реал напрежението да се представиш на високо ниво е по-голямо и това много ми помага. Пелегрини е много по-различен от Фърги и това също е предимство. Тук имам много повече възможност да изявя свободно себе си и изглежда това е успешен ход, защото не спирам да бележа" , "скромничи" звездата.

"Не мисля, че съм същия футболист, който играеше на "Олд Трафорд". Сега съм много по-добър, направо се чувствам прероден. Това, че съм спечелил всичко с бившия ми клуб, не означава, че съм достигнал върха. Всъщност, чувствам се така, сякаш кариерата ми едва сега започва", допълва Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vickie
21.10.2009 11:28

Не му е лесно и на него *joking* Вярно, може да играе има талант за игра, но да си признаем, че в симулирането е един от най-добрите, да не кажем най-добрия ! Реал лека полека става заплаха ;х До миналата година нищо и никаквия отбор, тази година ще бъде в голямата 4ка .. (мое мнение)

ge6a95
20.10.2009 23:32

А кой та напрай тва дет си сега ве неблагодарник умрял . Егоист . Аз даже много се радвам че го махнаха от Юнайтед(най-добрите) само им проваляше играта с тва лакомене

vill
20.10.2009 21:04

Блогадарен съм за това което направи на отбора ми, но никога не съм го харесвал заради мангалския му манталитет.

Crissstiano
20.10.2009 20:45

Хаха паляци той малко ли направи за Юнайтед???Последните 3 години носеше на гърба си отбора и го изкара в много тежки моменти,но много бързо забравяте и какво толкова е казал?Неведнъж е казвал,че в Юнайтед е станал голям футболист и обича отбора с цялото си сърце.

Cris_7
20.10.2009 20:32

Най-големият смешник.. Преди ми беше любимият футболист ,но като му видях характера и как напусна Ман Ютд ,направо вече го мразя! Ман Ютд го направи футболист и особено САФ

Ioancho
20.10.2009 20:14

е много ясно че ще е щастлив.Тва е все едно от Миньор или Ботев да отидеш в ЦСКА или левски.То на всеки футболст мечтата му е да играе в Реал.

vill
20.10.2009 19:41

Роналдо може да се чувства и поради друга причина по-свободен защото в Англия подхода на защитниците и деф . халфове е различен.В Англия защинтиците те пресират постоянно и преди да си тръгнал да се лъжеш са тръгнали да ти отнемат топката. Докато в Испания защитниците не пресират ,а чакат да тръгнеш и след това тръгват да отнемат топката.Двамата типа подход към отнемането на топката имат предимства и недостатъци.

vill
20.10.2009 19:40

Хаха нямал свобода.В Юнайтед имаше свобода.Заради него Юнайтед не използваше типичния атакуващ халф а играеше с двама дефанзивни.Бербо бе изтеглен назад,а Парк върешеше неговата черна работа(сега Парк не играе много,защото Юнайтед използва две крила които се връщат и помагат на бековете).Въобще в отбора имаше повече черно работници заради принцесата.В Реал му дават да бие дузпи и преки за да може да се избият тези милиони.Бяха продадени Снайдер и Робен,футболисти които са креативни и градят играта,за да може Роналдо да има повече свобода.Пелегрини искаше да играе 4-1-2-1-2.Халфова линия във формата на диамант.С един изявен дефанзивен халф,две крила и един плеймейкър(който рядко се връща) пред двамата напдатели.Но при тази схема крилата трябва да памагат на защитата.Схемата бе променена на 4-2-2-2.Тази схема е с двама деф. халфа и двама атакуващи.Така Роналдо може да играе като крило и като атакуващ халф.



kitnaw
20.10.2009 19:17

Обиди ме Кристиано,много ме обиди с това изказване. Ти си мой любимец..по дяволите. Няма ли човек,който да му покаже какъв беше когато излезна с/у Манчестър и да му покаже какъв е сега? Няма ли? Проклети пари.

me4a123
20.10.2009 18:17

Всъщност, чувствам се така, сякаш кариерата ми едва сега започва да пада надолу. Намесиха се и магьосници и вече не издържам *erm*

cris7ronaldooo
20.10.2009 17:03

Ебати не благодарника е тоя ей дадохме му всичко което можеше да се иска да не забравим кво дете беше като дойде не само му дадохме кариера но и го направихме човек а той кво говори тъпа работа човек който не оценява от къде е израснал защото ако не беше фърги и Ман Юнайтед сигурно щеше да играе резерва на спортинк лисабон !!!

Alifasko
20.10.2009 15:49

Този смешния ако не беше Фърги даго направи Футболист и на левски да го предлагат те нямаше да искат даго вземат което е много зле *lol*

ShefkaTa
20.10.2009 15:36

А колкото до това, че Манчестър гледат повече за титлата в Англия не в Европа, а Реал не, те където и да гледат нямам титла от доста одавна, Барса можаха да вземат вс. нали, Манчестър предишния сезон също, така че.. ще ги видим колко ще земат нещо през тоя сезон и колко роналдо ще се радва, че е сменил манчестър, от години реал не става за нищо, да този сезон показва стабилна игра, но то ще си покаже колко щее стабилна до края.смешно ми беше последните няколко години как говореха най-великия клуб, нз си кво а у, добре най-великия отбор не трябва ли да има титли последните колко 5 6 7 години? не знам колко са точно

ShefkaTa
20.10.2009 15:27

хахаххаха смешник, радвам се, че напусна Манчестър, с нетърпение го чаках да се махне тоя лиглио, мазен женчо, да голям футболист е факт, но по начина, по който е тръгнал няма да стигне далеч, след 10 години, ако е постигнал тва което е постигнал раул и играе със същата страст и тн, тогава може да каже че е постигнал нещо, дойде в Юнайтед зарад САФ, той го направи това което е сега, тръгна си и мн бързо забрави от къде тръгна и как стигна до тук, един ден като му дойде акъла ще е късно е да зима пример от Бекъм "сж, че напуснах Манчестър не трябваше да си тръгвам" еми не трябваше ама късно... Възхищавам се на хора като Тиери Анри, отиде в Барса, но никога няма да забрави арсенал изказва се ласкаво и казва, че един ден ще се върне там (bow)

blind08
20.10.2009 15:26

олеле само да дойде на Олд трафорд.Мечтая да гледам реал - ман да видим кой е по добър *devil* *cigarette*

holliwood
20.10.2009 14:07

Дано играят някои път срещу М.Юнайтед и ще видиме кои е по-добрия,после ще съжалява че няма никакъв шанс срещу такива отбори като М.Юнайтед,Барселона,Челси и др по силни ако има разбира се,и тогава ще си спомни че направи голяма грешка като отиде в Реал *sick* чак след някала години ще има шанса да спечели престижни награди *cigarette*

BornToHate
20.10.2009 13:56

Ами аз съм съгласен с вас но мога да се съглася и с него. Много добре се знае че Юнайтед е тим който залага много повече на титлата в англия и след това се гледа Европа. Това не е само в Манчестър. Просто за Англичаните е така. В Реал обаче на 1-во място са постиженията в Европа. Там той има шанса да превземе Европа. А и нека не забравяме тези 2 000 000 евро заплата в Реал. И не на последно място иска да кажа че мотивацията в Реал в момента е много голяма заради липсата на отличия през последните години.

Sakis
20.10.2009 13:42

Ааааа на Евро 2004 беше велико!! *party* *lol*

Jurka5
20.10.2009 13:40

И мене много ме дразни тоя мазник!В Юнайтед нямал толкова свобода *lol* ,та той там биеше дузпи,фалове ,биеше постоянно към вратата откъде и да е,всички играеха за него и нямал свобода? *thumb_up* "Пелегрини е много по-различен от Фърги и това също е предимство" да не би Пелегрини да е по-добър трениор от Сър Алекс *lol* Дано наистина не се класира на европейското и да реве както на Евро 2004! *thumb_up*

Takeo
20.10.2009 13:40

А има хора, които проължават да му се кефят... Този тип не признава нищо и никой. Самовлюбен, безкрайно егоцентричен и лигав. Таланта е едно, но без сърце си нищо.

dunavec__
20.10.2009 13:22

Дано не успее да се класира с Португалия на Световното, искам да го видя как реве като курвичка това мазно педалче... тоя след време като напусне реал и за тях ще говори същото. Пълно лекенце е!

Exitence
20.10.2009 13:18

Ами той е такъв тип човек.Не оценява какво са му дали хората в Юнайтед.Благодарение на сър Алекс Фъргюсън той стана футболист.Преди да дойде беше едно пъпчиво португалче.Така че това е много обидно към всички фенове на Юнайтед, включително и мен.Реал няма какво да му даде.В Юнайтед израстна като футболист, но явно не оценява колко са му дали всички трениори и футболисти.С тези изказвания ми падна в очите страшно много.Нека се радва на парите момчето, един ден ще дойде пълзейки при Юнайтед.Но тогава никой няма да го иска, защото за него парите са пред успехите. *stop*