Грийлиш: Досега се справям добре

19:24
Грийлиш: Досега се справям добре

Най-скъпото попълнение в Премиър лийг Джак Грийлиш осъзнава, че засега не оправдава очакванията. През лятото Манчестър Сити даде за него на Астън Вила рекордните 100 млн. паунда, но английският национал все още не може да впечатли на “Етихад”.

“Според мен досега се справям ОК, но има толкова много повече, което мога да дам на Сити”, признава 26-годишният футболист в интервю за “Скай спортс”.

Той има три гола и три асистенции в 20 срещи за тима на Джосеп Гуардиола досега.

“Оказа се много по-трудно от това, което очаквах - добави Грийлиш. - Но все още се уча и се адаптирам. Чух, че на някои други им е била необходима цяла година, за да свикнат. Възможно е и с мен да е така. Иначе искам да вкарвам повече и да подавам повече през идната година. В Манчестър Сити летвата е поставена високо - както за всичко на терена, така и извън него”.

Така бившият играч на Астън Вила вероятно говори за издънката си наскоро, когато беше хванат да се весели в бар посред нощ. След това Гуардиола го наказа, изваждайки го от групата за двубоя с Нюкасъл преди седмица.

“Когато струваш 100 млн. паунда и преминаваш през “сух” период, хората започват да се питат дали парите за теб са си стрували. Къде са голове, къде са асистенциите от него?, се чудят те. Разбирам ги и се надявам да мога да се отблагодаря на клуба, че реши да инвестира толкова много пари в мен. Дойдох тук, за да печеля трофеи. Това се гледа, когато кариерата ти свърши един ден - купи и медали”, каза още Грийлиш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация