Марто Петров: Заслужавам да съм титуляр!

12:20
Марто Петров: Заслужавам да съм титуляр!
Крилото на Манчестър Сити Мартин Петров призна, че е щастлив в клуба, но желае да играе по-често като титуляр за "гражданите".

Този сезон българският национал е започвал само два пъти сред стартовите единайсет на Марк Хюз и след последното си представяне срещу Уигън Петров е на мнение, че заслужава повече шанс:

"Доволен съм от представянето си. Аз съм професионален футболист и искам да покажа на мениджъра, че съм в добра форма и имам място в отбора. Щастлив съм тук и искам да продължа в Манчестър", заяви Мартин Петров.

Коментарите на Хюз след мача дадоха индикация, че за в бъдеще уелсецът ще разчита повече на врачанина.

"Той беше перфектен. Помогна ни да завършим добре. Влезе бързо във форма и за хората стана трудно да играят около него, а аз искам точно това от този футболист. Мартин разбра какво искам от тази позиция", коментира Хюз представянето на Мартин Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fuLL_Tim3
20.10.2009 18:21

абеее баш титуляр... добрър е марто ама при такива футболисти трябва да направи като валери според мене *wink*

ShefkaTa
20.10.2009 15:05

Maрто иди си заслужаваш повече и по-добър клуб, тотнам не са хвърлили страшно мн пари, а показват невероятна форма както преди години, Марто прави много в мачовете за Сити, ако не беше той щяха да са загубили доста точки, Хюз разсъждава изкл. глупаво, той не мисли за отбора мисли как да не се разсърди някоя от големите покупки

mrkamenica
20.10.2009 14:50

точно в ТОТНАМ Бербо бе забелязан от света *thumb_up*

Mallorca
20.10.2009 14:30

Марто иди вав Тотнам там поне Реднап ще ти дава повече шансове эа теб а 2ма бьрэаци като Петров и Ленан ше правят чудеса ако играят вав 1 отбор