Рамос: Срещу Милан е винаги трудно

12:14
Рамос: Срещу Милан е винаги трудно
Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че не вярва слабото представяне на "росонерите" във вътрешното първенство да се окаже решаващ фактор в сблъсъка между двата тима в Шампионската лига.

"Това е едно от дербитата на Европа, един добър повод да видят два велики отбора. Реал ще се срещне противник от добър стандарт и ще е добра възможност да видим какво е нивото на потенциала ни. Милан си е винаги Милан", заяви Рамос.

"Не мисля и никога не съм мислил да напусна Мадрид. Аз съм в най-добрия отбор на света и ако дойдох тук това е, защото вярвам, че Реал може да спечели големи титли", добави защитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
20.10.2009 15:10

хахахах два велики клуба, смях, смях, смях! Срещу 220 милиона се направи "звезден" отбор и пак паднаха от севиля, бият малките отбори, ама като видат напън и се пукат... Милан и те тоя сезон никви ги няма, да показаха игра срещу Рома, въпреки леко съмнителната дуспа, но няма знч ся дуспата, те са в криза и ако и двамата отбора не играят на ръба на възможностите си не виждам кое ще му е великото на отборите, милан има нужда от промяна в състава си

holliwood
20.10.2009 12:30

Не е вьрно Барса са Най-Великите не разбра ли Рамоссссс *devil* когато мате моч срещу барса тогава ще видиш каво е нивото на потенцияла ви защото ще бъдете размазани със разгромна победа този път със 5-2 *lol*