Никой не центрира по-добре от Мартин Петров

08:03
Никой не центрира по-добре от Мартин Петров
Голямо признание получи Мартин Петров след гола си, с който помогна на Манчестър Сити да измъкне 1:1 срещу Уигън. Според легендата на Тотнъм и Ливърпул - Джейми Реднап, много клубове ще се наредят за българина, след като договорът му изтече през лятото, защото никой във Висшата лига не центрира по-добре от него. Затова халфът предложи на шефовете на Манчестър Сити да подпишат нов договор с Мартин, колкото се може по-скоро.

"След края на сезона интересът към него ще е огромен. Левият му крак е убийствен", добави Реднап пред в. "Дейли Мейл".

Мениджърът на "гражданите" Марк Хюз също не скри радостта си от играта на Марто в мача.

"Той бе превъзходен и спечелихме точката благодарение на великолепния му гол. Като професионалист е модел за подражание, заяви уелсецът. - Петров бързо се върна във форма и затруднява съперниците точно така, както искам от него. Всички са наясно със заплахата, която носи в нападение, но той също трябва да играе и в защита и се справя прекрасно", добави Хюз.

Голът бе втори за Мартин от началото на сезона след този при победата с 3:1 срещу Уест Хям. За играта си срещу Уигън крилото бе оценен със 7 по 10-балната система от "Сън" и "Манчестър Ивнинг Нюз". Таблоидът дава най-висока оценка (8) на съотборника му Джолиън Лескот, а според манчестърския вестник най-добър в тима е бил вратарят Шей Гивън (също 8).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dororo
20.10.2009 12:28

Марто е велик.Даваи се така. *thumb_up* *party*